Emniyette altın gibi gelenek

Emniyette altın gibi gelenek

EMNİYETTE YARDIMLAŞMA GELENEĞİ...

Emniyette altın gibi gelenek

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünde uzun zamandır süren altın hediye geleneği bozulmadı İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, evlenen, çocuğu olan, çocuğuna sünnet yapan ve emekli olan personele düzenlenen törenle altın hediye etti.

GELENEK HALİNE GELDİ

Emniyet teşkilatı personeli arasında oluşturulan fonda toplanan para ile yeni evlenen, çocukları olan, çocuklarına sünnet yapan ve emekli olan personele küçük altın hediye edildi. Hediye takdimini Emniyet Müdür Hasan Onar yaptı. Değişik şubelerde görevli 26 personeline küçük altın hediye takdimi yapan Müdür Onar, Kırıkkale Emniyet Teşkilatı olarak örnek ve güzel bir dayanışma içinde olduklarını ifade ederek tüm personele teşekkür etti.

HAYIRLI OLSUN

Evladın cinsiyetinin önemli olmadığını dile getiren Onar, ?Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. Bizler de 1 idik 2 olduk, 2 iken 3 olduk. Daha sonra hayat insanları tekrar başa döndürüyor, tekrar yalnız kalıyoruz. Bu nedenle zor günlerimizde bizlere dayanak ve destek olacak ve bizlerle ilgilenecek hayırlı evlatlarımızın olması önemli. Biz de tüm Kırıkkale Emniyet teşkilatı olarak kendi aramızda çam sakızı çoban armağanı sosyal fonumuz altında, her ay arkadaşlarımız tarafından yapılan bağışla arkadaşlarımıza küçük birer hediye aldık? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı