EMNİYETİN DENETİMİNDE 8 HÜKÜMLÜ YAKALANDI

EMNİYETİN DENETİMİNDE 8 HÜKÜMLÜ YAKALANDI

Kırıkkale’de polis ekiplerinin düzenlemiş olduğu operasyonlarda haklarında çeşitli suçlardan cezaları kesinleşmiş olan 8 hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kent genelindeki denetimlerini sıkılaştırdı.  Polis ekipleri, aranan şahısların yakalanması ve hırsızlık olaylarının engellenmesine yönelik geniş çaplı bir çalışma başlattı.
Ekiplerin farklı tarihlerde düzenledikleri operasyonlarda hakkında hırsızlık suçundan 3 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Ç.E. ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan G.A. ile tutuklunun kaçması suçundan kesinleşmiş para cezası bulunan M.U., basit yaralama suçundan 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan T.O., aynı suçtan 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan H.Ö.B., ailenin korunması suçundan 3 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.İ., borçlunun ödeme şartını ihlali suçundan 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan İ.T ile aynı suçtan 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan İ.M. yakalanarak gözaltına alındı.
Zanlılar, emniyet müdürlüğündeki işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ