Emniyeti acıya boğan kaza!

Emniyeti acıya boğan kaza!

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulunda acı bir olay yaşandı. Okulun giriş kapısında görevli polis memuru arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunu ile can verdi.

3 YILLIK POLİS MEMURUNUN KADERİ

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulundan mezun olduktan sonra aynı okulda 3 yıl önce göreve başlayan polis memuru iki arkadaş nöbet sırasında silahlarını temizlerken silahın ateş alması sonucu seken kurşun ile ağır yaralanan polis memuru hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 

İKİSİDE SİLAHINI TEMİZLİYORDU

Edinilen bilgilere göre Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu nizamiye giriş kapısında görevli Gürbüz Mustafa Ç. İle Baturalp Ö. Silahlarını temizlediği sırada, Baturalp Ö.´nün silahı ateş aldı. Tabancanın ateş alması sonucu  çıkan kurşun önce duvara sonra da arkadaşı Gürbüz Mustafa Ç´ye isabet etti.

 

MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kanlar içinde yere yığılan  talihsiz polis olay yerine gelen ambulansla KÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Gürbüz Mustafa Ç. Yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Elinden yaralanan Baturalp Ö. İse tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Bu arada kaza kurşu ile yaşamını yitiren polim memurunun cenazesi Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketine gönderildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ