EMNİYETE MOTORİZE DESTEK

EMNİYETE MOTORİZE DESTEK

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere tahsis edilen biri motosiklet 12 aracın hizmete sokulması dolayısıyla tören düzenlendi.

Kırıkkale Polis Evi önünde düzenlenen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, sağlıkta aile hekimliği gibi emniyet teşkilatında da önleyici hizmetlere ağırlıklı olarak önem verildiğini söyledi. Emniyet teşkilatının her konuda olduğu gibi araç bakımından da sürekli yenilendiğini söyleyen Kartal, ??24 saati görev başında geçiren ekip otolarına araç takip cihazları ve mobil sorgulama cihazları taktırdık. Merkezi bölgelerde görevli 5 ekibimize kamera sistemi takılmıştır. Ekiplerin olaylara müdahalesi ve bu olayların kaydedilmesi sağlanmıştır?? dedi.
 
Kartal, ??İlimiz Ankara, Zafer ve Cumhuriyet caddesi başta olmak üzere halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelere güven timleri görevlendirildi. Personelimiz görev bölgelerindeki esnaf ve işyeri sahipleriyle bire bir görüşerek bilgi alışverişinde bulunuluyor. Kendi bölgelerindeki esnaf ve işyeri sahiplerine irtibat numaraları verilmek suretiyle olaylara daha hızlı müdahale ediyor. Hırsılara karşı hırsızla mücadele timleri oluşturuldu. 2010 yılında bir önceki seneye göre, toplam suç sayısında yüzde 5?lik, hırsızlık olayında ise yüzde 15?lik azalma meydana gelmiştir?? diye konuştu.
 
Yeni araçlara hayırlı olsun temennisinde bulunan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Emniyet teşkilatının, jandarmanın kısacası tüm birimlerin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini bildirdi.
 
Konuşmanın ardından araçlar için kurban kesildi. İl Müftüsü Osman Şarklı araçların hayırlı olması, kazalardan uzak olması için dua etti. Duadan sonra araçlara kesilen kurban kanı sürüldü ve gösteri sürüşü yapıldı. 
 
Törene, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü prof. Dr. Ekrem Yıldız, Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Peker, Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın, Sağlık İl Müdürü Bediha Türkyılmaz, Müftü Osman Şarklı ve emniyet müdür yardımcıları ile polisler katıldı 


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü