Emniyet Müdürü Trafik Kurbanı

Emniyet Müdürü Trafik Kurbanı

Kırıkkale?de meydana gelen trafik kazasında Yozgat?ın Sorgun İlçesi Emniyet Müdür Yardımcısı yaşamını yitirdi. Kazada 4 kişi de yaralandı. Yıllardır asayiş ve trafik kazaları ile mücadele eden emniyet Müdürünün trafik kazasına kurban gitmesi başta ailesi

OTOMOBİLLER KARŞILIKLI ÇARPIŞTI 
Kırıkkale`de meydana gelen trafik kazasında, Yozgat`ın Sorgun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Tahir Baygün öldü, 4 kişi yaralandı. Kırıkkale`den Yozgat istikametine giden Tahir Baygün`ün (51) kullandığı 66 LH 099 plakalı otomobil, Balışeyh ilçesi İzzettin köyü yakınlarında karşı yönden gelen Emel Bıyıkoğlu idaresindeki 06 EML 85 plakalı otomobille çarpıştı.
YARALILAR HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada, Sorgun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Baygün öldü, eşi Gülgüle (51) ve kızı Tuğba Baygün (21) ile Emel ve Neriman Bıyıkoğlu yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı.
AMİRLERİ VE MESLEKTAŞLARI HASTANELE KOŞTU
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Yozgat Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Kırıkkale`ye gelerek, Baygün`ün eşi ve kızını hastanede ziyaret etti. Yozgat?tan gelen vali Abdulkadir Yazıcı ve Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz?a Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile Emniyet Müdürü Kadri Kartal birlikte eşlik etti.


muhsin tataroğlu
6.05.2013 11:05:55
ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM MEKANI CENNET KABRİ NURLA DOLSUN .

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama