Emniyet gençlerle el ele

Emniyet gençlerle el ele

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne hazırlanan ?Yükselen Umutlar Projesi? tüm hızıyla devam ediyor; gençlerle polisler birlikte eğleniyor.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Yapılan bilimsel çalışmaların, suçların ortaya çıkmasında kişilerin bireysel faaliyetleri dışında toplumsal faktörlerinde etkili olduğunu gösterdiğinin ve çocukların toplumca kabul görmeyen arkadaş gruplarına katılmasının, olumsuz çevre koşullarının, gençlerin sosyal yaşamda aktif olarak rol alamamasının, çocukların ve gençlerin suça sürüklenmelerinde veya suça maruz kalmalarında etken olduğunun ifade edildiği piknik etkinliğine katılan onlarca genç polis abi ve ablalarıyla birlikte gönüllerince eğlendiler.
BOŞ ZAMANLAR İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ
İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Toplum Destekli Polislik ve Çocuk Şube Müdürlükleri personelinin katıldığı programda bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, ?Yarınlarımız olan gençlerimizin sosyal hayatta daha çok yer bulmaları, toplum içerisinde kendisini değerli hissetmeleri, sivil havacılık gibi sosyal faaliyetlere yönlendirerek boş zamanlarında hoşça vakit geçirmeleri, suça sürüklenme veya suça maruz kalma ihtimalinin en az seviyeye indirilmesini sağlamaktadır? dedi.
ARKADAŞLARA DİKKAT
Meslek seçme konusunda gençlere bir ışık tutarak, geleceğe dair planlar yapmak konusunda yardımcı olunmasının öneme vurgu yapan Kartal, ?Gençlerimizin toplumca kabul görmeyen arkadaş gruplarına katılmasını önlemek amacıyla, gönüllü ailelerin ve çocuklarının katılımı ile Emniyet Müdürlüğümüzce "Yükselen Umutlar Projesi` hazırlanmıştır. Bu projeye destek veren herkese çok teşekkür ederim? dedi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti