Emniyet yakalamaktan, onlar satmaktan usanmıyor

Emniyet yakalamaktan, onlar satmaktan usanmıyor

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE EKİPLERİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE EKİPLERİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Emniyet yakalamaktan, onlar satmaktan usanmıyor

Uyuşturucuyla mücadelede zehir tacirlerinin korkulu rüyası haline gelen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, bu yöndeki operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Önceki gün uyuşturucu sattıkları belirlenen ve gözaltına alınan 5 kişiden üçü tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kent merkezinde ve karayolunda uyuşturucuya karşı yaptıkları kontroller sırasında torbacı tabir edilen şahısların Ankara´dan temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Kırıkkale ye getirdikleri ihbarı üzerine yapılan operasyon sonucunda 4 kişi yakalandı.

BİR MİKTAR UYUŞTURUCU BULUNDU

Yapılan aramada ele geçirilen bir miktar eroin maddesi elde edildi. Olay ile ilgili olarak araç içinde bulunan M.E, Y.E, İ.B ve R.U isimli şahıslar yakalanarak, gözaltına alındı. Ayrıca bu şahıslarla bağlantısı olan ve Kaletepe Mahallesinde bulunan ikametinde uyuşturucu maddesi kullandıran K.İ isimli şahısın aynı akşam evine operasyon yapıldı. Evinde çok sayıda uyuşturucu madde içiminde kullanılan malzemeler ele geçirilerek şahıs yakalandı.

ÜÇ ZANLI TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şahıslar Adliye sevk edildi. Hâkim karşısına çıkan M.E, R.U ve K.İ uyuşturucu maddesi ticareti yapmak ve bulundurmak suçundan tutuklanarak Keskin Cezaevine gönderildiler. Bu arada mahkeme Y.E ile İ.B adlı kişileri adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama