Emniyet İmamının yargılanmasına devam edildi

Emniyet İmamının yargılanmasına devam edildi

BYLOCK KULLANMADIĞINI İDDİA ETTİ

Emniyet İmamının yargılanmasına devam edildi

Kırıkkale´de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında eski emniyet müdür yardımcıları ve örgütün sözde "emniyet imamı"nın da bulunduğu 29´u tutuklu, 6´sı firari 62 sanığın yargılanmasına devam edildi.

TANIK BEYANLARI ALINDI

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklardan A.Ş, H.Ş, İ.Ö. ve S.A. Çorum´dan, H.Ş. Silivri´den, H.T. ise Karaman´dan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılırken diğer sanıklar ve avukatları salonda hazır bulundu. "FETÖ/PDY´ye üye olmak ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock´u kullanmak" suçlamasıyla yargılanan sanıkların öğleden sonraki duruşmasında ifadeleri ve tanık beyanları alındı.

BYLOCK KULLANMADIĞINI İDDİA ETTİ

Tutuksuz yargılanan eski polis memuru Aziz Ş. savunmasında, etkin pişmanlık yasaları kapsamında mahkemede verdiği ifadeleri iptal ederek, "ByLock" programını kullanmadığını söyledi. Mahkeme heyeti diğer tanık beyanlarını ve sanıkların ifadelerini aldı.  Sanık avukatlarının savunmaları ve cumhuriyet savcısının mütalaasının ardından mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan Aziz Ş´nin tutuklanmasına, tutuklu sanıklardan Hakan Ş´nin tahliyesine karar vererek duruşmayı 26 Ekim´e erteledi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ