Emniyet ifade odaları 24 saat görüntüleniyor

Emniyet ifade odaları 24 saat görüntüleniyor

DERNEK YÖNETİM VE ÜYELERİYLE SOHBET ETTİ

Emniyet ifade odaları 24 saat görüntüleniyor

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Alevi Kültür Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret etti. Bir soru üzerine vali Haktankaçmaz emniyetteki ifade odalarının 24 saat kamarayla kayıt alına alındığını söyledi.

DERNEK YÖNETİM VE ÜYELERİYLE SOHBET ETTİ

Vali M.İlker Haktankaçmaz Alevi Kültür Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek Dernek Başkanı Hüseyin Güney ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü. Vali Haktankaçmaz, Güney ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Ziyaretleri nedeniyle Vali Haktankaçmaz´a teşekkür eden Güney, Alevi Kültür Derneği Kırıkkale Şubesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KESİNTİSİZ KAMERAYLA KAYIT ALTINDA

Ziyaret sonrasında bir gazetecinin FETÖ soruşturmalarında gözaltına alınan zanlıların işkence ve kötü muamele iddiaları hakkındaki sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz, ?İhanette sınır yok. Bu nasıl oluyorsa. Emniyette ifade alma odaları 24 saat kesintisiz kameralarla görüntüleniyor. Emniyette ki ifade almada avukatta bulunuyor bir sıkıntı yok. Savcılığa gidiyor yine yanında avukat da var. Sonra tutuklanma talebiyle sulh Ceza Mahkemesine sevk ediliyor yine yanında avukatı var. Ama nasıl oluyorsa 5-6 ay sonra yargılama başlayınca ilk duruşmasında işkence altında ifadem alındı, bana zorla imza attırıldı sözlerine sarf ediyorlar. FETÖ´cüler şimdiye kadar aklımızla dalga geçtiler, hala aklımızla dalga geçmeye devam ediyorlar? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ