Emniyet güçlerimiz özveriyle çalışıyor

Emniyet güçlerimiz özveriyle çalışıyor

ÇÜRÜK ELMALAR AYIKLANACAK

Emniyet güçlerimiz özveriyle çalışıyor

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, İstanbul´daki terör saldırısı nedeniyle Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

EMNİYET GÜÇLERİMİZ ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR

Haktankaçmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul´daki saldırıdan sonra emniyet mensuplarıyla beraber olup, motivasyonlarını artırmak istediklerini söyledi. Emniyet teşkilatı ve askeri birliklerin Türkiye´nin içinden geçtiği bu zor dönemde çok özveriyle çalıştığını ifade etti.

YOĞUN BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

Haktankaçmaz, "Ülkemizde terör saldırılarının yoğun olduğu şu dönemde çok büyük mücadeleler yürütüyoruz. İnşallah bu mücadeleden başarı ile çıkacağız. Bu millet, bu devlet birçok tehditle mücadele etti. Biz, birden fazla tehditle mücadele ediyoruz. Bütün kurumlarımız, bütün kamu görevlilerimiz bu mücadelenin içerisinde. Bu kapsamda yapılan çalışmalar gözden geçiriliyor, alınması gereken tedbirler varsa onlarla ilgili çalışmalar yapılıp o tedbirler de alınıyor" dedi.

ÇÜRÜK ELMALAR AYIKLANACAK

Vali Haktankaçmaz, kamu görevlileri içerisindeki çürük elmaların ayıklamasıyla ilgili çalışmaların da devam ettiğini vurguladı. Gerek FETÖ mensuplarının gerekse diğer terör örgütleriyle ilgili olanların ayıklaması sürecinin devam ettiğini anlatan Haktankaçmaz, "İnşallah devletimiz bu süreçten güçlenerek çıkacak. Devletini, milletini seven, vatanını bayrağını her şeyin üzerinde tutan kamu görevlileri ile çalışmalarımız devam edecek. Çürük elmaları en kısa zamanda temizleyeceğiz. Yolumuza millet ve devlet olarak devam edeceğiz." Şeklinde konuştu.

EMNİYET MÜDÜRÜ ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ

İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hain saldırılar sonucunda şehit düşen polis ve askerlere Allah´tan rahmet diledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ