Emniyet, düğün sezonunu açıyor

Emniyet, düğün sezonunu açıyor

DÜĞÜN SAHİPLERİ UYARILIYOR

Emniyet, düğün sezonunu açıyor

Kırıkkale´de Ramazan ayının bitmesiyle birlikte artmaya başlayan düğünlerle birlikte, İl Emniyet Müdürlüğü de düğmeye bastı. Önceki yıllarda yaralanmalara ve ölümlere yol açan düğün magandalarına göz açtırmamaya kararlı olan Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, bu haftadan itibaren düğünlerde rastgele ateş açılmasıyla ilgili mücadelesini hızlandırmaya başlıyor.

EMNİYET, DÜĞÜN MERASİMLERİNDE SİLAH ATILMAMASI İÇİN HER YOLU DENİYOR

İlk olarak Kırıkkale´de başlatılan bir projeyle düğünlerde silah atılmasının önüne geçmeyi başaran Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, düğün sezonunu açılmasıyla birlikte bu yıl da çalışmalarına hız vermeye başladı. Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, bu konuyu çok önemsediklerini ifade ederek, ?Her düğüne bir polis? ve silah atılması halinde düğün sahiplerinin doğrudan sorumlu tutulması şeklindeki uygulamalarla, geçen yıl %99 oranında bir başarı yakaladıklarını belirtti.

DÜĞÜN SAHİPLERİ UYARILIYOR

Çorumlu, sezonun açılmasıyla birlikte, bu hafta itibariyle çalışmalarına hız vermeye başladıklarını kaydederek, düğün müracaatı yapan her vatandaşı konuyla ilgili olarak bilgilendirdiklerini, silah atılması durumunda doğrudan düğün sahiplerinin sorumlu tutulduğunu ifade etti. Her düğüne bir polis görevlendirdiklerini vurgulayan İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale´de başlatarak başarı yakaladıkları bu projenin bu yıl İçişleri Bakanlığı tarafından tüm illerde yaygınlaştırılacağının da altını çizdi.

FETÖ VE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Öte yandan, göreve geldikleri günden beri başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelelerinin her an sürdüğünü belirten Çorumlu, teröristlerin yanı sıra teröre yardım ve yataklık yapanlara da göz açtırmamakta kararlı olduklarını ifade etti. Uyuşturucuyla Mücadele konusunda da kararlı olduklarının kaydeden İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale´de uyuşturucunun kökünü kazımakta kararlı olduklarını beyan etti.

ÖZEL HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ