Emlak sektöründeki fırsatlardan yararlanın

Emlak sektöründeki fırsatlardan yararlanın

Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan bölümleri ilgili sektörlerin önde gelen temsilcileriyle buluşturmaya devam ediyor. Etkinlik kapsamında Türkiye Emlakçılar Federasyonu Başkanı H. Ali Taylan Emlak S

İŞ HAYATINA ATILIN
Yüksekokul Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ahmet Yetkin, Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Duyar, okul yöneticileri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya yaptığı açıklamada; Yüksekokul yönetimi olarak öğrencilerimizin okudukları bölümlerden mezun olduktan sonra iş hayatına atılırken karşılaşacakları fırsatlar, avantajlar ve dezavantajlar konusunda bilgi sahibi olmalarının mezuniyet sonrasında yapacakları kariyer planlarına pozitif yönde katkı sağlayacağının bilincinde olduklarını belirtti.

SEKTÖREL DÜZEYDE FARKINDALIK
Bu bilgilendirmenin de sektörlerin üst düzey temsilcileri tarafından yapılmasının öğrencilerin hayata bakış açılarını değiştireceğine inandıklarını ve her ay bir sektörün üst düzey temsilcisini öğrencileriyle buluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi. Ülkemizde 17 Üniversitede Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü bulunduğunu, ancak şu ana kadar hiçbir Üniversitenin kendileriyle işbirliği yapmak üzere iletişime geçmediğini dile getiren Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, “Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bizimle işbirliği yapmak üzere iletişime geçen ilk üniversitedir bundan dolayı yöneticilerine müteşekkiriz.” dedi.

İŞ İMKANLARI OLANAĞI
Emlak sektörünün ülkemizde ve dünyada ne durumda olduğunu ve önümüzdeki yıllarda ne durumda olacağını örneklerle anlatan Taylan, “Emlak sektörü, yapılan araştırmalara göre gelecek vaat eden işler sıralamasında bilişim sektöründen sonra ikinci sırada yer almaktadır. Bundan dolayı Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü Öğrencileri çok doğru bir tercih yaptıklarının ve mezuniyetten sonra hepsinin geniş iş imkânlarına sahip olacaklarının farkında olsunlar. Federasyon Yönetimi olarak öğrencilerin sektör stajları, mezuniyet sonrası işe yerleştirilmeleri, derslere gönderecekleri uzmanlar ile sektör bilgilerinin artırılması konuları başta olmak üzere Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile her türlü işbirliğine hazırız.” dedi.

PLAKET TAKDİMİ
“Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü Öğrencilerinin Federasyon tarafından yapılan Emlak Müşavirliği sınavlarına ücret ödemeden girebilecekleri müjdesini de burada vermek istiyorum.” Konferansın sonunda Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya tarafından Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan’a günün anısına bir plaket takdim edildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ