EMİTT 2016´da Kırıkkale rüzgârı

EMİTT 2016´da Kırıkkale rüzgârı

KÜLTÜRÜMÜZ TANITILDI

EMİTT 2016´da Kırıkkale rüzgârı

28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında 20´incisi düzenlenen, 2016 EMİTT Turizm Fuarı´na Kırıkkale standına büyük ilgi gösterildi.

KÜLTÜRÜMÜZ TANITILDI

 Kültür Bakanı Mahir Ünal, tarafından açılış yapılan fuarda, Kırıkkale standı, Kırıkkale Valiliği himayesinde, Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizesinde, İl Özel İdaresi ve Ahiler Kalkınma Ajansı destekleriyle düzenlendi. Kırıkkale standına fuar katılımcıları ve Kırıkkaleliler yoğun ilgi gösterdi. İlin tanıtımına yönelik olarak Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan yöresel el işlemeciliği ve bakır işlerinin gelenlere tanıtımı yapıldı.

70 BİN METREKARE

Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70´e yakın ülke katıldı. 31 Ocak Pazar akşamına kadar açık olacak EMITT, erken rezervasyon indirimleri, tatil çekilişleri, Türkiye´nin dâhil olduğu 70 ülkenin tatil destinasyonları tanıtımları ile seyahat tutkunları için öne çıkan bir buluşma noktası yaratıyor. Fuarda 100 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor.

EN BÜYÜK FUAR

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT; 28 - 31 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde turizm sektörünü aynı platformda bir araya getirerek güçlü bir sinerji oluşturuyor. Fuar süresince yapılacak panellerde de ?Turizmde Markalaşma?, ?Sağlık Turizmi? ve ?Turizmde Yeni Arayışlar? konuları işleniyor. EMITT´te Türkiye´nin ve Dünya´nın dört bir yanından çeşitli sahne gösterileri ve stant etkinlikleri de gerçekleştiriliyor.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı