Emekliyi emekletmeyin

Emekliyi emekletmeyin

AYTEKİN, 2016 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Emekliyi emekletmeyin

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, ?2016 yılında emeklilerimizin ekonomik durumlarının iç açıcı olduğunu söylemek mümkün değil göstermelik enflasyon rakamlarıyla yılık maaşlara zam yapılmıştır görünen odur ki 2017 yılında da aynı yöntemle zam yapılacağı görülmektedir. Emekli her geçen gün daha da fazla emekliyor? dedi.

AYTEKİN, 2016 YILINI DEĞERLENDİRDİ

2016 yılını değerlendiren Aytekin, ?Sona geldiğimiz bu yılın anatomisini incelediğimiz zaman çok iyi geçtiğini söylememiz mümkün değil  ekonomimizle sosyal yaşantımızla sıkıntılı bir yıl olduğunu görmekteyiz. Özellikle yurdumuzun üzerine kara bir bulut gibi çöken terör olayları neticesinde asker ve polis şehitlerimizin yanı sıra vatandaşlarımızda hayatlarını kaybetmişlerdir. 2016 yılının bu kara tablosuna karşılık 2017 yılının aydınlık bir yıl olmasını dilerken Terörü lanetliyoruz ve kınıyoruz? diye konuştu.

BİZİM ENFLASYONUMUZ HER AY HARCAMA YAPTIĞIMIZ ENFLASYONDUR

?Biz emekliler olarak bizim enflasyonumuz her ay harcama yaptığımız enflasyondur. Hayatımızda hiç kullanmadığımız mal ve hizmetler değildir? diyen Aytekin, enflasyon hesabında kullanılan ürün kalemlerini eleştirdi. Aytekin sözlerine şöyle devam etti: ?2017 yılında Emeklilerin emeklememesi için maaşlarımızın iyileştirilmesini yaparken enflasyon kullandığımız mal ve hizmetler dikkate alınarak yapılması ayrıca  geçmiş yılların kayıplarının giderilmesi içinde seyyanen bir ilavenin de yapılması önem arz etmektedir.?

MİLLETVEKİLLERİNE VERİLDİĞİ GİBİ BİR GECEDE ANSIZIN VERİLMESİNİ BEKLİYORUZ

Yılan hikâyesine dönen Promosyon konusuna da değinen Aytekin sözlerini şöyle tamamladı: ?Gündemden düşmeyen promosyonun da milletvekillerine verildiği gibi bir gecede ansızın emeklilerimize de verilmesini beklemekteyiz. Ayrıca devletimizden taleplerimiz içerisinde sağlıkta katkı paylarının milletvekillerinde olduğu gibi kaldırılmasını talep ediyoruz. 2017 yılında ilk etapta emekliler olarak beklentilerimizi bir özet halinde dile getirmiş bulunmaktayız bu taleplerimiz hükümetimiz tarafından dikkate alınır inancını taşıyarak hayal etmekteyiz.?



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı