Emekliye ne yapıldıysa, iyi kötü biz yaptık

Emekliye ne yapıldıysa, iyi kötü biz yaptık

EMEKLİLERDEN AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNE SİTEM

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KÖKSAL, TÜED BAŞKANI BASRİ KESKİN'İN SİMİTLİ SİTEMİNE KARŞILIK BU SÖZÜ ETTİ:

Emekliye ne yapıldıysa, iyi kötü biz yaptık

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Emekliye ne yapıldıysa iyi kötü biz yaptık” dedi. Emekliler Derneğini ziyaret eden Köksal, Can ve Öztürk'e dernek başkanı Basri Keskin çay-simit ikram edip anlamlı bir sitemde bulunarak Keşke daha önce gelseydiniz” dedi

EKMEKLİNİN SİTEMİ HAKLI

AK Parti Milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk ile İl Başkanı Mürsel Akçay ile bazı il yöneticileri Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret etti. Ziyarete Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ile Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık da katıldı. Dernek Başkanı Basri Keskin ziyarete katılanlara simi-çay ikram etti. Keskin'in bu tavrı Milletvekillerini sitem anlamında değerlendirilirken Keskin aynen öyle olduğunu belirterek Emekli simidi bile alamıyor” dedi

İSTESEYDİNİZ YAPARDINIZ

Dernek Başkanı Basri Keskin karşısında Milletvekillerin Köksal ve Can'ı hazır bulmuşken açtı ağzını yumdu gözünü. Keskin öncelikle Kırıkkale'de 48 bin emeklinin bulunduğunu hatırlatarak Keşke daha önce gelseydiniz. Seçim bildirgenizde emekliyle ilgili en ufak bir ibare göremedik. Keşke vaatlerinizden binde 5'i emeklilerle ilgili olsaydı da sizleri alkışlasaydık” dedi. Keskin Milletvekillerine ayrıca daha önceki dönemlerde bir kez kapılarını çalmadıklarını belirterek emeklilerin göz ardı edilmemesini istedi.

EMEKLİ PERİM PERİŞAN

Basri Keskin üyelerinin içinde öylesine düşkün ve perişan olanların olduğunu belirterek Bankalarla yaptığı yazışma sonucunda emeklilerden bin 337'sinin birkaç tane kredi ile ayakta durmaya çalışmış olduklarını tespit ettik. Yani emeklilerimizin büyük çoğunluğu banka kredilerini mahkûm olmuş” dedi. Basri Keskin ayrıca başta mazot olmak üzere Hükümetin son birkaç ayda peş peşe yaptığı zamlarla milletin inim inim inlediğini de belirterek domatesin 5 liraya yükseldiğini bunun nasıl izah edilmesi gerektiğini belirterek emeklinin sitemine hoş görülü bakmalarını istedi.

EMEKLİ NE KADAR SİTEM ETSE HAKLI

Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise geçtiğimiz dönemde emeklilerle ilgili ilgili dosyanın Başbakan ulaştırıldığını ve ne yapılmışsa iyi kötü kendilerinin yaptığını söyledi. Ancak yeterli mi kesinlikle yapılanların yetersiz olduğunu da söyleyen Köksal önümüzdeki dönemde mutlaka emeklilerle ilgili yeni düzenlemelerin yapılacağını bildirdi Ramazan Can'da kendisinin de bir emekli çocuğu olduğunu ayrıca MKE kökenli bir kişi olarak emeklilerin durumunu yakından bildiğini bu açıdan geçtiğimiz dönemlerde yapılan çalışmalar sayesinde Kırıkkale Emekliler Derneğinin ateşleyici olduğunu söyledi. Emeklilerle ilgili düzenlemelerin bu rapor sayesinde yapıldığını bildirdi Milletvekili adayı Abdullah Öztürk ise 3-0'a gittiklerini belirterek Keskin'e karşı bir sempatisinin olduğunu söyledi ve oylarına talip olduklarını ifade etti.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı