Emekliye yapılacak en güzel hizmet

Emekliye yapılacak en güzel hizmet

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ EMEKLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ EMEKLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Emekliye yapılacak en güzel hizmet

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri Emekliler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Zekeriya Aytekin´den temeli atılan TOKİ inşaatı hakkında bilgi alan Dağdelen buranın yeni bir cazibe merkezi olacağını söyledi Dağdelen daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın da katılımıyla inşaat alanını gezdi.

ZİYARETE TÜM TEŞKİLAT KATILDI

İl Başkanı Nuh Dağdelen ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Esma Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Emekliler Derneği Başkanlığını ziyaret ettiler.

TOKİ İNŞAATI HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Emekliler Derneği Başkanı Zekeriya Aytekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Tekin, Feyyaz Şeran, Mehmet Akat ve Hüseyin Baran´ın hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Aytekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şöyle konuştu: ?Bizler gerek yaş olarak gerekse deneyim olarak tepe noktalara gelmiş insanlarız. Dolayısıyla bazı konularda eleştiri, öneri ve fikir anlamında katkı sağlayacak bir noktadayız. Derneğimizi kısaca tanıtmak gerekirse, şu anda bir milyonluk üyesiyle Türkiye´nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Türkiye genelinde 12 milyon emekli, Kırıkkale´de ise yaklaşık 50 bin emeklimiz bulunmaktadır. Bunlardan 14 bin kişi de derneğimizin üyesidir? dedi.

HER SİYASİ GÖRÜŞTEN ÜYEMİZ VAR

Derneğin bünyesinde doğal olarak her siyasi görüşe mensup üyelerinin olduğunu belirten Aytekin, ?2015 yılında müracaatımızla başlayan bir TOKİ projemiz vardı. Biz buna Altın Proje diyoruz. Hedef, düşük taksitlerle emeklilerin ev sahibi yapılmasıydı. Şu anda bu proje hayata geçti ve çalışmalar başladı. 120 dönüm arazi üzerinde 927 konut yapılacak. Biz dernek olarak talepleri alıyoruz. Şu ana kadar 3000´e yakın talep aldık. Bizler hükümetimizden Emekliye ödenen promosyonun 900 TL´ye çıkarılmasını, sağlıkta ve ilaçta alınan katkı payının kaldırılmasını ve intibak yasasının güncellenmesini istiyoruz? şeklinde konuştu.

SOSYAL POLİTİKALARA ÖNEM VERİYORUZ

Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ise Dernek başkanı ve yönetiminin misafirperverliğine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, ?Ak Parti sosyal projeleriyle, ekonomi ve yatırım projeleri başta olmak üzere her alanda şu anda Türkiye´de tek hizmet partisidir. Ak Parti eşittir hizmettir. İşte bu nedenle her seçimde halkımızın yarısının oyunu alıyor. Diğer yarısının da gönlüne dokunuyor? dedi. Dağdelen: ?Ne zaman hükümetimiz ve partimiz Dünyanın en büyük projesini Türkiye´de hayata geçirmeye başladı işte o zaman Gezi Olaylarının, 17-25 tezgâhının ve sonunda da 15 Temmuz hain darbe girişiminin düğmesine basıldı. Ancak tüm bunlar hükümetimizin kararlı duruşu ve aziz milletimizin sağduyusu ve bizlere olan güveni sayesinde püskürtüldü? dedi. Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Bu gün sınırlarımız dışındaki savaşlar ve gelişmelere baktığında herkes artık Ak Partinin Dünyada mazlumların umudunu olduğu gerçeğini kabullenmektedir? diye konuştu.

EVİ OLMAYAN EMEKLİ, EV SAHİBİ OLACAK

Kırıkkale?deki Emekliler ve evi olmayan vatandaşlarımızın ev sahibi olması için yapılan TOKİ konutları projesinin gerçekleşmesinde emeği geçen Dernek yönetimini, Milletvekillerimizi ve Belediye başkanımızı kutluyor gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum diyerek devam ettiği konuşmasında, ?Kırıkkale önümüzdeki yıllarda MKE´de gerçekleştirilecek yapılanmayla, Organize Sanayine gelecek yatırımcılarla, spor kompleksi ve diğer sosyal ve ekonomik yatırımlarla inşallah daha güzel günleri görecek? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız