Emekliye Hac ve Umre´de kolaylık

Emekliye Hac ve Umre´de kolaylık

BİN 300 TL İNDİRİM VE TAKSİTLENDİRME YAPILACAK

Emekliye hac ve umrede kolaylık

Türkiye İşçi Emeklileri Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, üyelerine hac fiyatlarında indirim yapılacağı müjdesini verdi.

BİN 300 TL İNDİRİM

Türkiye İşçi Emeklileri Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, İpekçi Turizm şirketiyle anlaşma yaptıklarını, Hac ve Umre´de indirim yapılacağını söyledi. Aytekin konuşmasının devamında, ?Derneğimiz yönetimi ipekçi Turizm şirketi ile görüşmeler neticesinde ekonomik sıkıntıları olan Derneğimiz üyelerine ekonomik kolaylık sağlamak maksadıyla 23 Şubat 2017 tarihinde yapılacak olan hac kura çekilişinde isimleri çıkan üyelerimize Diyanet işlerinin belirlediği hac fiyatlarından bin 300 TL İndirim yapılacaktır.?

TAKSİTLENDİRME YAPILACAK

?Kayıt yapıldıktan sonra hacca gidene kadar ödemeleri tamamlamaları gerekmekte olup ödemesini yapamayanlar için ödeme durumuna göre taksitlendirme yapılacaktır. Ayrıca yine derneğimiz üyelerinin umre yolculuklarında da ipekçi turizm şirketi tarafından %20 indirim yapılacaktır. Ödemelerde ise 5 ila 36 ay arasında taksit imkânı sağlanacaktır. Konuyla ilgili olarak Hacca ve Umreye gitmek isteyen Emekli üyelerimizin Derneğimize gelerek kendilerine geniş açıklamalar yapılacaktır. Emeklilerimizin bilgilerine sunulur? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı