Emeklinin hayali gerçek oluyor

Emeklinin hayali gerçek oluyor

TÜED KIRIKKALE ŞUBESİNİN EVSİZ EMEKLİYE EV PROJESİNDE İHALE AŞAMASINA GELİNDİ

TÜED KIRIKKALE ŞUBESİNİN EVSİZ EMEKLİYE EV PROJESİNDE İHALE AŞAMASINA GELİNDİ

Emeklinin hayali gerçek oluyor

TÜED Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, Türkiye Emekliler Derneğinin evsiz Emekliye ev proje çalışması neticesinde Başbakanlık toplu konut idaresi aldığı kararla 16 Kasım´da ihale aşamasına geldiğini söyledi.

DERNEĞE ÜYE OLMASI GEREKİYOR

TÜED Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin yaptığı açıklamada, ?Türkiye Emekli Derneği Kırıkkale Şubesi olarak Valilik ve Belediyeye yaptığımız müracaatlar neticesinde mülkiyeti maliye hazinesine ait yuva mahallesinde 119.952 m kare yüzölçümlü arsa üzerinde alınan karar uyarınca 927 Evin yanı sıra Cami Okul ve AVM ve diğer sosyal alanlarında olacağı belirtilen tarihte ihaleye verileceği ön çalışmada belirtilmiştir. Yapılacak evlerin tamamının emekliye yansıtılması ön planda tutulmuş olup bu şartlarda ev sahibi olmak isteyen emeklilerimizin işlerinin takibi için Derneğimize üye olması ön görülmüştür.?

DERNEĞE UĞRAYIP BİLGİ ALABİLİRLER

?Emekliye yapılacak TOKİ Evleriyle ilgili olarak basında çıkan haberlerin doğru olup olmadığını gerçeğini öğrenmek isteyen emeklilerimiz derneğimizden şahsen öğrenebilirler. Derneğimizin TOKİ Evleriyle ilgili çalışmalarında yakın ilgi ve alakalarından dolayı Kırıkkale Belediye Başkanımıza, Valimize ve Millet Vekilimize Yönetim kurulu adına ve Emeklilerimiz adına teşekkür etmeyi bir borç bilmekteyiz. Son olarak ileride konuyla ilgili olarak geniş kapsamlı istişare toplantıları yapılacaktır. Emeklilerimizin bilgilerine sunulur? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ