Emeklilerin hayali gerçek oluyor

Emeklilerin hayali gerçek oluyor

BİR EV SAHİBİ OLMANIN UMUDUYLA AKIN AKIN DERNEĞE ÜYE OLUYORLAR

BİR EV SAHİBİ OLMANIN UMUDUYLA AKIN AKIN DERNEĞE ÜYE OLUYORLAR

Emeklilerin hayali gerçek oluyor

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale şubesi şu günlerde emeklilerin akınına uğruyor. 17 ilde TOKİ tarafından emekliler için yapılacak konutlardan Kırıkkale´ye de yapılacağının duyurulmasından sonra evi olmayan emekliler deneğe üye olmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Bugüne kadar yaklaşık bin 500 yeni üye kaydı yapıldı.

EMEKLİ EV SAHİBİ OLACAK

Türkiye Toplu Konut İdaresi tarafından Türkiye genelinde 17 ilde emekliler için düşük taksitli ev uygulamasını Kırıkkale´de de uygulayacak olması nedeniyle Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesine üye akını başladı. Dernek yönetiminin girişimleri sonucu yapılan görüşmelerden olumlu sonucun çıkmasıyla birlikte dernek şu günlerde emeklilerin akınına uğruyor. Evi olmayan emekliler derneğe üye olmak için adeta birbiriyle yarışıyor. Bu zamana kadar hiçbir derneğe üye olmayanların yanı sıra başka derneklerden ayrılarak Emekliler Derneğine kayıt yaptıranlar bile oluyor.

GÜNDE 10-15 KAYIT YAPILIYOR

Emekliler Derneği Başkanı Zekeriya Aytekin TOKİ´nin almış olduğu karardan sonra hemen harekete geçtiklerini ve ilgili kurumlarla yapılan temaslar sonucunda emekliler için yapılacak konutlardan Kırıkkale´ye de yapılması konusunu olgunlaştırdıklarını söyledi. Şimdi ise Belediye tarafından 120 dönümlük bir arazinin konutlar için gösterildiğini kaydeden Aytekin TOKİ´ye genel başkanlık düzeyinde talepte bulunulduğunu belirterek ?Emekliye ucuz konut? projesinden Kırıkkale´nin de yararlanacağını kaydetti. Bu arada Derneğe günde 10-15 emeklinin müracaat ettiğini belirten Aytekin kayıtların da süratle devam ettiğini söyledi. Zekeriya Aytekin kayıtların sürdüğünü de bildirdi.

DEDİKODULARA KULAK ASMAYIN

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin kamuoyunda bir takım kuruluş ve kişilerin bilinçli olarak dedikodu ürettiğini ve bu yolla her geçen gün üye sayısı artan ve güçlenen ve tem amacı emeklilerin hak ve hukuklarını korumak olan Türkiye Emekliler Derneğini yıpratmaya çalıştıklarını söyledi. Bunun için bu tar art niyetli kişilere kulak verilmemesini isteyen Aytekin bu konuda kafasında herhangi bir soru işareti olanın Derneğe gelerek yeterince bilgi alabileceğini belirtti. Aytekin, şu an için banka düzeyinde herhangi bir başvuru işleminin de yapılmadığını şimdilik dernek olarak kayıt yaptıklarını ve kayıtlı üyeler arasından evi olmayanların tespit edildiğini de söyledi. Zekeriya Aytekin bu konuda ayrıntılı bir mülakatla vatandaşları bilgilendireceklerini de sözlerine ekledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü