Emeklilerimizin her zaman yanındayız

Emeklilerimizin her zaman yanındayız

1 KASIM´DAN SONRA YİNE İSTİKRAR GELECEK

Emeklilerimizin her zaman yanındayız

6 Eylül´de yapılan kongrede Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığına seçilen Zekeriya Aytekin´i makamında ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Ramazan Can, emeklilerin refaha kavuşması için çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini her zaman emeklilerin yanında olduklarını belirttiler.

AYTEKİN SIKINTILARI DİLE GETİRDİ 

6 Eylül´de yapılan kongreyle görevi Basri Keskin´den teslim alan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin´i makamında ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Ramazan Can, dernek üyeleri ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Zekeriya Aytekin, ?Emeklilerin Türkiye ve özellikle Kırıkkale´de toplumsal bir gücü ve oy potansiyeli var. Siyasi partilerin bunu göz ardı etmemeleri gerekir. Başbakan Ak Parti hükümetinin her emekliye 250 TL taksitle TOKİ´den ev alma uygulaması için her gün 20-25 emeklimiz bize başvuru yapıyor. Sanırım bine yakın bir başvuru olacak ve bununla ilgili kapınızı çalacağız. Ayrıca yarım kalan intibaktan doğan alacaklarımız var bunu bekliyoruz. Ve son olarak emeklilerimize refah payı adı altında emeklilerimizi rahatlatacak bir yardım ve destek bekliyoruz´ diye konuştu.

TALEPLERİNİZ KARŞILANSAYDI SEÇİM OLMAZDI 

Aytekin´den sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can, ?7 Haziran´dan önce bu istekleriniz ve talepleriniz yerine getirilseydi, şimdi bu seçimi yaşamayacaktık ve tek başına iktidardık. İntibakla ilgili mecliste gerekli çalışmaları yaptık ama bu tabi ki yeterli değil. Yarım kalan intibak alacaklarınız hükümet programında var ve inşallah 1 Kasım´dan sonra emeklilerimiz yarım kalan intibaklarını alacaklar. Emeklilerimize tanınan TOKİ´yi de takip edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın´ ifadelerine yer verdi.

1 KASIM´DAN SONRA YİNE İSTİKRAR GELECEK

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay da yaptığı konuşmada ?Emeklilerimizin dile getirdiği bu istek ve talepler zaten seçim beyannamemizde var olan istekler. Bu isteklerin hepsi 1 Kasım´da Allah´ın izniyle iktidara geldiğimizde bir bir yerine getirilecek. Bu istek ve taleplerin dışında bizim gönlümüz bir. İnşallah 1 Kasım´da Ak Parti iktidara gelir ve Türkiye´deki istikrar ve hizmetler devam eder. Türkiye´de istikrar olmazsa emeklilerimiz ve toplumun diğer kesimi, bizler, herkes sıkıntı çekiyor. Bakın 7 Haziran´dan sonra ülkenin durumundan toplumun her kesimi zarar gördü. Ama 1 Kasım´dan sonra ülkemiz yine o istikrarlı günlerine dönecektir´ şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız