Emeklilere sahip çıkacağız

Emeklilere sahip çıkacağız

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz'a seslenerek Adam gibi personelin maaşını ver” diye uyardı. Emekliler için hobi merkezleri açacaklarını belirten Eroğlu, kentte ki emeklilerin sorunlarını çözeceklerini bildi

RAYLI ULAŞIM SİSTEMİ

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin’i makamında ziyaret etti. Eroğlu, kendinin sıradan bir geçmişinin olmadığını ve partisinin Cumhuriyet tarihi boyunca var olan parti olduğunu açıkladı. Kent genelinde ulaşım sorununun giderek arttığını belirten Eroğlu, Türkiye’de toplu taşıma sistemi olmayan tek şehrin Kırıkkale olduğunu söyledi. Trafik sorunlarını çözmek için kente tramvay getireceklerini belirten Eroğlu, yine alt geçit, üst geçit ve katlı otopark projeleri ile şehrin trafiğini rahatlatacaklarını bildirdi. Tramvay projesinin önemine değinen Eroğlu, raylı ulaşım sisteminin Terminal- Hastane ve Üniversite arasını kapsayacağını belirtti.

 

KÜLTÜREL VE TURİZM PROJELERİ

Kültürel ve turizm projelerinin de olduğunu belirten Eroğlu, Kaletepe’ye teleferik sistemi kurarak önemli bir projeye imza atacaklarını söyledi. Vatandaşları doğayla buluşturmak için bu tür projelere önem vereceklerini belirten Eroğlu, emekliler için de hobi alanları oluşturacaklarını bildirdi. Kenti şebeke suyuyla buluşturacaklarını bildiren Eroğlu, bebeklerin ve çocukların kanserli sudan kurtarılacağını belirtti. Sahir Koçak’ın yaptığı projelerden ilham alacaklarını belirten Eroğlu, Sahir Koçak’ın yarım kalan projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Yarın saat 10.00’de Teras Kafe’de basın mensuplarıyla buluşacaklarını belirten Eroğlu, 5 Ocak tarihinde de Kızılkanat Düğün Salonu’nda aday tanıtım toplantısı yapacaklarını kaydetti.

 

SORUNLARI BİLİYORUM

Kırıkkale’nin sorunlarını bildiğini belirten Eroğlu, göreve geldikleri zaman hizmet nasıl yapılır bunu herkese göstereceklerini söyledi. Halkla koordineli bir şekilde çalışacaklarını belirten Eroğlu, vatandaşların fikirlerini alarak proje üreteceklerini bildirdi. Emeklilerin sorunlarını bildiğini belirten Eroğlu, emekliler şehri olarak kabul edilen Kırıkkale’de MKE’nin yeniden canlanması için çalışma yapılması gerektiğini kaydetti. Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin ise seçimlerin hayırlı geçmesini temennisinde bulundu. Keskin, Kırıkkale’nin kazanacağını bir seçim olması gerektiğini belirterek, “ Kazanan Kırıkkale olsun” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız