Emeklilere Piknik Morali

Emeklilere Piknik Morali

Tüm Emekliler Sendikası Kırıkkale Şubesi üyeleri hafta sonundaki piknikte bir araya geldi. Celal Bayar Parkında düzenlenen birlik, dayanışma ve tanışma pikniğinde üyeler doyasıya eğlenirken konuşmalarda birlik ve dayanışma mesajları verildi.

DİSK EMEKLİ-SEN TÜM EMEKLİLER SENDİKASI KIRIKKALE ŞUBESİ ÜYELERİNİ PİKNİKTE BULUŞTURDU.

Emeklilere Piknik Morali
Tüm Emekliler Sendikası Kırıkkale Şubesi üyeleri hafta sonundaki piknikte bir araya geldi. Celal Bayar Parkında düzenlenen birlik, dayanışma ve tanışma pikniğinde üyeler doyasıya eğlenirken konuşmalarda birlik ve dayanışma mesajları verildi.
BİRLİK BERABERLİK VE TANIŞMA
DİSK?e bağlı Tüm Emekliler Sendikası Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen birlik dayanışma ve tanışma pikniğinde bir araya gelen sendika üyeleri hem piknik yaptılar hemde doyasıya eğlendiler. Piknik programının açılış konuşmasını yapan Sendika Başkanı Yüksel Doğan sendikaların sadece bürokratik amaçlı kuruluşlar olmadığını söyledi. Sendikaların üyelerine sosyal ve kültürel etkinliklerle birlik ve dayanışmalarına öncülük eden kuruluşlar olduğunu söyledi. Doğan konuşmasında bu pikniğin geleneksel hale getireceklerini ve amaçlarının üyeler arasında birlik ve dayanışmayı sağlamak olduğunu belirtti. Doğan konuşmasında  ?Yazın bu ilk günlerinde iş stresinden az da olsa uzaklaşmak, üyelerimize aileleriyle birlikte hoş vakit geçirmelerini sağlamak istedik. 300?e yakın üyemiz ve yakınları pikniğimize katıldı. Katılımdan oldukça memnunum.?dedi.
HALAY ÇEKİLDE, ÇEKİLİŞ YAPILDI
Yemek ve çeşitli ikramların ardından sendikaya yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Rozetlerin takılmasının ardından hediye çekilişi yapıldı. Hediye çekilişinde şanslı aileler çeşitli hediyeler kazandı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Diş hekimi Engin Cebecioğlu?nun okuduğu şiirler pikniğe katılanlardan büyük alkış toplayarak, beğeni kazandı. Sendika üyeleri, yöresel canlı müzik eşliğinde halaylar çekip oyunlar oynayarak pikniğin tadını çıkartmaya çalıştılar. Eş ve çocuklarıyla pikniğe katılan üyeler ayrıca birbirleriyle tanışma ve sohbet etme imkanı buldular. Akşam saatlerine kadar devam eden etkinlik bir sonraki yılda buluşmak temennisi ile sona erdi. Piknik sonunda kısa bir açıklama daha yapan Yüksel Doğan bu etkinliğin geleneksel hale getireceklerini ve her yol tekrarlayacaklarını söyledi. Piknik sonunda tüm yöneticiler ve üyeler hatıra fotoğrafı çektirdi.


Abidin Emmi
27.05.2013 11:42:26
Kırıkkalede yıllardır işçinin aidatını alarak işçi emeklisine hiç birşey vermeyen Emekli Cemiyeti ve onun başkanı Basri Keskin inşallah bu haberi okurda kendisine biraz pay çıkartır

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü