Emeklilere ödüllü yarışma

Emeklilere ödüllü yarışma

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin ve defterdarlık ile birlikte emeklilere yönelik Vergi haftası nedeniyle ödüllü yarışma yapılacağını açıkladı.

MUHTELİF ÖDÜLLER
Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin yaptığı açıklamada, “Yarışmanın içeriğinde Resim Şiir ve Kompozisyon şeklinde yapılacaktır. Yarışma süresi 1 Ocak 15 Mayıs 2014 tarihleri arasında olacaktır. Yarışma neticesinde ilk üç dereceye giren derneğimiz mensuplarına muhtelif ödüller verilecektir. Yarışma konusu Vergi Bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi vergi alışkanlığının artırılması amacıyla düzenlenecektir”

ŞİİR RESİM VE KOMPOZİSYON
“Resim, Şiir ve Kompozisyon şeklinde olacak birinci gelenlere ödül verilecek 2‘nci ve 3’ncü olanlara da ödüller verilecektir. Yarışmaya katılacak üyelerimiz Şiir yazacaksa şiirini, resim yapacaksa resmini kompozisyon yazacaksa kompozisyonunu derneğimize getirmesi gerekmektedir. Yapılacak yarışma defterdarlık ve derneğimiz arasında komisyon oluşturularak eserler beraber değerlendirilip dereceye girenlere ödülleri törenle verilecektir” dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ