Emekli açlık sınırının altında yaşıyor

Emekli açlık sınırının altında yaşıyor

CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olduktan sonra emekli ikramiyelerinin asgari ücretin altında kalmayacağını belirtti.

BOZDAĞ KIRIKKALE’DEKİ 60 BİN EMEKLİYE SESLENDİ 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Kırıkkale’de yaşayan 60 bin emekliye seslendi. CHP’li Bozdağ, emeklilere ödenecek bayram ikramiyeleri hakkında açıklamalarda bulunarak, “ İktidara geldikten sonraki Kurban Bayramı’nda 8 bin 500 lira ikramiyenize ilaveten bu Ramazan Bayramı için oluşan 6 bin 500 liralık farkta ek ödeme olarak hesaplarınıza yatacak. Önümüzdeki Kurban Bayramı’nda banka hesabınıza tek seferde 15 bin lira yatırılacak” diye konuştu. 

KURBAN BAYRAMI’NDA ÇİFTE BAYRAM YAŞANACAK 

Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olduktan sonra emekli ikramiyelerinin asgari ücretin altında kalmayacağını belirten Başkan Bozdağ, “Devlet emeklileri yıllardır yoksulluk sınırı altında yaşamaya mahkûm etti. Hesap ortada. Geçmişte emekliler ikramiyeleri ile kendilerine ev alırlardı, araba alırlardı. Emeklilik çalışmak ile geçen bir ömrün mükafatıydı. Şimdi bırakın ev almayı, ev kirasına dahi ödeyemiyorsunuz. Şu andan itibaren emeklinin bayram ikramiyesi asgari ücret kadar yani, güncel tutarla 8 bin 500 liradır. Çünkü bu Ramazan Bayramı da buna dahildir. İktidara geldikten sonraki Kurban Bayramı’nda 8 bin 500 lira ikramiyenize ilaveten bu Ramazan Bayramı için oluşan 6 bin 500 liralık fark da ek ödeme olarak hesaplarınıza yatacak. Önümüzdeki Kurban Bayramı’nda banka hesabınıza tek seferde 15 bin lira yatırılacak. Yani, bayram çifte bayram olacak” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız