Emekli, sorunlarını vekillere anlattı

Emekli, sorunlarını vekillere anlattı

TOKİ´DEN DE EMEKLİYE EV YAPMA SÖZÜ

Emekli, sorunlarını vekillere anlattı

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Kırıkkale Milletvekillerini Mecliste ziyaret etti. Ziyarette emeklinin sorunlarını vekillere aktardı.

TOKİ´DEN EMEKLİYE EV YAPMA SÖZÜ

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Aytekin, ?Kırıkkale Derneğimiz Emeklilerimizin sorunlarını dile getirmek özellikle gündemde olan TOKİ İle ilgili emeklileri ev sahibi yapma çalışmalarını sürdürdüğümüz konuyla ilgili görüş ve düşüncelerimizi halkın temsilcileri Kırıkkale milletvekillerine aktardık. Derneğimizin meclis ziyaretinde yönetim kurulumuzun tamamı görüşmelerde hazır bulundular. Görüşmelerimizde milletvekillerimiz emeklilerimiz nezdinde yönetimimizi sıcak karşıladılar. Sorunlarımızı dikkatlice dinlediler Özellikle Ramazan Can, halkın içinden gelmesi ve bir işçi ve emekli çocuğu duyarlılığı içerisinde sorunları bizzat yaşıyormuş gibi yaklaşım sağladı. TOKİ İle ilgili görüşmede anında TOKİ Yönetimini arayarak Kırıkkale de konuyla ilgili bir toplantı yapılmasını ve derneğin bu organizasyonunu yapmasını bizden istedi. Bizde bunu seve seve yapacağımızı kendisine aktardık? dedi.     

MUTLU OLDULAR

Millet vekili Ramazan Can ile görüşmemizde emeklilerimizin genel sorunları ile ilgili olarak emekliye de verilmesi gerekli olan promosyon konusunun mecliste ve hükümet nezdinde dile getirilmesini ayrıca en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine getirilmesini 2000 ile 2008 yılları arasında emekli olanlara da intibak yasasının çıkarılmasının yanı sıra sağlıkta katkı paylarının kaldırılması dileklerimiz arasında oldu? diye konuştu. Emekliler, Milletvekili Abdullah Öztürk´ün toplantısı olması nedeniyle görüşemedi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü