Emekli gazi vefat etti

Emekli gazi vefat etti

CENAZESİ ALMANYA´DAN KIRIKKALE´YE GETİRİLDİ

Emekli gazi vefat etti

Emekli Gazi Kıdemli Başçavuş Erdoğan Vardar önceki gün yaşamını yitirdi. Vardar´a Cuma Namazı sonrası Nur Camii´nde askeri tören düzenlendi.

EMEKLİ GAZİ BAŞÇAVUŞ

Önceki gün vefat eden gazi emekli Kıdemli Başçavuş Erdoğan Vardar´ın cenazesi Nur Camiinde kılınan namazdan sonra Yahşihan Mezarlığı´na defnedildi.

ALMANYA´DAN KIRIKKALE´YE GETİRİLDİ
Emekli Gazi Kıdemli Başçavuş Erdoğan Vardar, önceki gün yaşamını yitirdi. Cenazesi İzmir´den Kırıkkale´de bulunan ailesinin yanına getirildi. Vardar için bugün Cuma Namazı sonrası Nur Camiinde askeri tören ve akabinde cenaze namazı kılındı. Mevcut yasalara göre emekli askeri personelin ailelerinin talep etmesi durumunda askeri tören düzenlenmesi esasından hareket ederek Kırıkkaleli Astsubaya askeri tören düzenlendi. Kırıkkale merkez nüfusuna kayıtlı Merhum Astsubay Kara Kuvvetleri Komutanlığının çeşitli birliklerinde Bakım Astsubayı ve Levazım Astsubaylığı yapmıştı. Emekli olduktan sonra İzmir Balçova´ya yerleşti. Cenaze törenine Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, il yönetim kurulu üyeleri, askeri erkân, Vardar Ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Emekli Gazi Kıdemli Başçavuş Erdoğan Vardar evli ve iki çocuk babasıydı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama