Emekli astsubaylardan örnek faaliyet

Emekli astsubaylardan örnek faaliyet

DUALAR SEMAYA YÜKSELDİ

Emekli astsubaylardan örnek faaliyet

Kırıkkale´de kuruluşunu tamamladığı günden bu yana sosyal faaliyetlerine devam eden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şubesi şehitlerimiz için Mevlid okuttu.

DUMLUPINAR CAMİİ

İl Müftülüğü´nde izin alan dernek üyeleri, öğrencilerin yoğun olduğu ve kadınların yoğun şekilde Cuma namazına katılım gösterdiği Yeni Mahalle Dumlupınar Caminde Cuma namazı öncesinde Mevlid okuttu. Dumlupınar Cami İmamları Hanifi Güngör ve Necip Doğan yoğun bir katılımın olduğu programa Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından kasideler, mevlidi şerifler ile cemaatin manevi ihtiyacını karşıladı.

DUALAR SEMAYA YÜKSELDİ

Kuran tilavetinin ardından Hanifi Güngör, bölgede şehit olan asker ve polisler için dua ederken, mevlidi şerifin bir amacı olan Çanakkale şehitlerini de İmam Necip Doğan dualarla andı. Gerek program başlamadan ve gerekse program sonunda katılımcalar ile sohbet eden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri ise ?Bizler bu devletin bu milletin bağrından çıktık ve çok genç yaşlarda peygamber ocağına gittik. Silah arkadaşlarımızdan şehit olanlar oldu, içimizde gazilerimiz var. Bizler şehit olamadan evet olmadan demiyoruz olamadan emekli olduk. Olamadan diyoruz çünkü şahadetin Peygamber komşuluğu olduğunun bilincindeyiz. İşte bu düşünce ile bölgede yaşanan olaylar neticesinde şehit olan asker ve polislerimiz ve dedelerimiz Çanakkale şehitleri için kuran okutmayı ve halkımızın bölgede ki olayları halkımızla birlikte telin etmek için bu programı düzenledik? dediler.

YÜKSEK KATILIM

Yeni mahalle Dumlupınar camiinde şehitlerimiz için okutulan Kuranı kerim programına Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin üyelerinin yanı sıra çok sayıda katılımın olduğu gözlenirken, vatandaşların programı düzenleyenlere ilgisi son derece yüksek düzeyde oldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü