Emekli Askerlerden Halep´e gıda yardımı

Emekli Askerlerden Halep´e gıda yardımı

KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR

Emekli Askerlerden Halep´e gıda yardımı

Dünyanın seyirci kaldığı komşumuz Suriye´de yaşanan insanlık dramına Kırıkkaleli askerler duyarsız kalmadı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği başkanlığı kampanya ile Halep halkına bol miktarda yiyecek ve giyecek yardımı yaptı.

KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR

Şube Başkanı Yusuf Erdoğan, ?Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışında olan asil milletin evlatlarıyız. Meslektaşlarımız ülkemize tehdit olan terör örgütlerini bertaraf etmek ve mazlum halka yardım yapmak amacıyla oralarda canları ile mücadele ederken bizlerde burada yapabileceğimiz ne varsa yapma gayretine girdik. Bu amaç ile yapmış olduğumuz kampanyayı üyelerimize duyurduk. Gerek üyelerimizden ve gerekse üyelerimizin yakınlarından oldukça ilgi gördü. Bir haftadır duyurmuş olduğumuz ve takip ettiğimiz bu kampanyada bir mazlumun sofrasında aş veya bir mazlumun üzerinde örtü olabilmişsek ne mutlu bize? diye konuştu.

MALZEMELER DERNEK YÖNETİMİNE TESLİM EDİLDİ

Yardım kampanyası sonucunda ilgili yere malzemelerin teslimi sırasında çok sayıda Türkiye emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şube başkanlığı üyelerinin katıldığı ve okunan kuranı kerim ve gözyaşları içerisinde yardım kampanyasına katılım olduğu gözlendi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ