Emeğini esirgemeyenler ödüllendirildi

Emeğini esirgemeyenler ödüllendirildi

?İNSAN İSTERSE ORTAYA NE BÜYÜK ESERLER KOYABİLİYOR?

Emeğini esirgemeyenler ödüllendirildi

Geçen hafta birbirinden etkileyici programlarla idrak ettiğimiz Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde büyük beğeni toplayan bir program hazırlayan öğretmenler teşekkür plaketiyle ödüllendirildiler.

TAMAMINI ÖĞRENCİLER HAZIRLADI

Tamamı Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan bir ekiple Kur´an-ı Kerim tilaveti, şiirler, konuşmalar, dini sohbet, slayt gösterisi, sema ayini ve tasavvuf müziğinden oluşan ve 2 saat süren program büyük beğeni toplamış, program boyunca izleyiciler gözyaşlarına hâkim olamamışlardı.

?İNSAN İSTERSE ORTAYA NE BÜYÜK ESERLER KOYABİLİYOR?

Programda emeği geçen öğretmenlere birer teşekkür plaketi takdim eden Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erol Tuğ, ?İnsan isterse ortaya ne büyük eserler koyabiliyor, işte bugün bunun örneğini yaşadık. Kur´an-ı Kerim´inden tutan da sema ayinine kadar tamamı genç öğrencilerimiz tarafından böyle güzel bir programın ortaya konulması beni ziyadesiyle duygulandırdı. Öğrencilerime ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerine çok teşekkür ederim.?

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

?Öte yandan programın ortaya çıkmasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim. Öğrencilerimizi programa hazırlayan, onları motive eden, öğrencilerimizin neler başarabileceğinin güzel bir örneğini bizlere sunan tüm öğretmen arkadaşlarım her türlü takdiri hak etmektedir? dedi. Daha sonra Tuğ, Müdürü Yardımcısı Servet Şengül ile birlikte programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Yahya Uça, Battal Tüysüz, Mehmet Selçuk Alp; Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şenol Mor; Matematik Öğretmeni Şemsi Kurt ve Biyoloji Öğretmeni Uğur Uygur´a birer teşekkür plaketi takdim ettiler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti