Elmadağ´da 3 kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Elmadağ´da 3 kaza: 1 ölü, 7 yaralı

ELMADAĞ´DA FECİ KAZA

Elmadağ´da 3 kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Kırıkkale-Ankara Karayolu Elmadağ mevkiinde meydana gelen 3 ayrı kazada 1 çocuk hayatını kaybetti, 1´i ağır 7 kişi de yaralandı.

ORTA REFÜJE ÇIKTI

Kazalardan ilki Elmadağ İlçesi yakınındaki Tepebaşı Mevkii´nde meydana geldi.  Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 RU 671 plakalı otomobil orta refüjdeki beton bariyerlere çarptı. Otomobilde bulunan Funda Kaya ağır yaralandı.

İSTİNAT DUVARINA ÇARPTI

İkinci kaza ise Çaykur mevkiinde meydana geldi. Harun Çiftçi´nin kullandığı 40 DR 355 plakalı otomobil, yol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Araçta bulunan Ahmet Ensar Kurt ve Mustafa Kurt yaralandı. Yaralılar, Elmadağ Hulusi Alataş Devlet Hastanesi ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.

CAMDAN FIRLADI

Üçüncü kaza ise Lalabel mevkiinde meydana geldi. Artvin´den Konya´ya giden Bekir Küçükçelebi yönetimindeki 42 EBP 66 plakalı otomobil, bariyerlere çarptıktan sonra refüjü aşarak karşı şeride geçti. Aracın camından fırlayan İlkim Aydın (11), kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralı sürücü, Aynur Can (30), Eda Sıla Aydın (15) ve Gürcistan uyruklu bir kadın, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama