Elleriniz kırılsın

Elleriniz kırılsın

Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından, Zafer Caddesi?nde bulunan yarım asırlık çınar ağacı elektrik akımına zarar verdiği gerekçesi ile kesildi. Çevre esnafların tepkisine rağmen ağaç kesilerek yerle bir edildi.

KOCA ÇINARIN DALLARINI KIRDILAR

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında elektrik tellerinin henüz havai hatlardan geçmesi Kırıkkale?de birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Elektrik akımının yer altına alınma çalışmaları sürerken dün Zafer Caddesindeki asırlık çınar akıma zarar verdiği gerekçesi ile kesildi. Oysa Kırıkkale?de elektrik şebekesinin tamamının yer altına alınma çalışmaları birkaç yıl öncesinden başlatılmasına rağmen henüz merkezde bile bu çalışmadan sonuç alınamadığı ortaya çıktı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Zafer caddesindeki asırlık çınar elektrik akımına zarar verdiği ve tehlike oluşturduğu gerekçesi ile belediye görevlileri tarafından kesildi.  Çevredeki esnafların ve vatandaşların gözleri önünde ağacın dallarını elektrikli testere ile kesen ekipler, çevredeki vatandaşların tepkilerine aldırış etmeyerek işlerine devam etti. Vatandaşların, yarım asırlık ağacın kesilmemesi gerektiğini söylerken, ekipler bu konuda görevlerini yapacaklarını belirttiler. Kısa süreli tartışmanın ardından çınar ağacının dalları kesilerek parçalandı. Çevre esnafı da ağacın kesilmesine tepki gösterdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü