Elleriniz kırılır inşallah!

Elleriniz kırılır inşallah!

Kırıkkale'de sonunda bunu da gördük. Bir çöplükte Atatürk'ün kırılmış büstü bulundu. Hüseyin Kâhya Mahallesi Çarşamba Pazarı mevkiinde çöpe atılmış kırık büstü görenler İnşallah elleriniz kırılsın” diyerek çirkin olaya tepki gösterdi.

ATATÜRK’ÜN BÜSTÜNÜ ÇÖPE ATTILAR!

Elleriniz kırılır inşallah!

Kırıkkale’de sonunda bunu da gördük. Bir çöplükte Atatürk’ün kırılmış büstü bulundu. Hüseyin Kâhya Mahallesi Çarşamba Pazarı mevkiinde çöpe atılmış kırık büstü görenler “İnşallah elleriniz kırılsın” diyerek çirkin olaya tepki gösterdi.   

ATATÜRK OLSAYDI

Çöpteki Atatürk büstünü mahallede bulunan kişiler tarafından fotoğraflandı. Ardından büst çöpten alınarak yüksek bir yere konuldu. Atatürk büstünü çöpte gördüğü zaman büyük bir üzüntü duyduklarını söyleyen mahalle sakinleri, bunu atanların geçmişini bilmeyen insanlar olduğunu söyledi. Atatürk’e saygısı olamayanların kendine saygısı olmadığını belirten mahalle sakinleri  "Atatürk olmasaydı, Fransızlar Antep`ten sonra ülkenin bütününü işgal eder, kadınların örtüsünü başından çeken askerlerin baskısı altında kalırdık.”dedi.

LİDERLİK YAPTI

Mahalle sakinleri, “Mustafa Kemal Atatürk her açıdan büyük bir liderdir. Gerek Askeri, gerek sivil ve siyasi anlamda. Askeri hayatında görevli olduğu yerlerde gördüğü eksiklikleri kafasına not etmiş, değerlendirmiş ve gerektiğinde üslerine var olan yanlışlıkları belirterek düzeltilmesi hususunda fikirlerini beyan etmekten çekinmemiştir. Yok olmaya yüz tutmuş bir milleti de kurtarırken bu gördüğü yanlışlardan ve uygulamalardan ders çıkarmıştır. Atatürk, Cumhuriyet`in kurulması esnasında emir ve talimatlar vermenin dışında yapılması gerekenler için bizzat çaba gösterdiği, liderlik yaptığı görülmüştür.”diye konuştular.

MİLLETİ İÇİN MÜCADELE VERDİ

Mahalle sakinleri, “Yaptığı ve getirdiği tüm yenilikler O`nun hayalleriydi ve hayallerini gerçekleştirmek için elinden geleni yaptı. Atatürk`ün hayalleri çocukluğundan askerliğine kadar devlet kademelerinde gördüğü yanlışların ve hataların 700 yıllık koskoca Osmanlı İmparatorluğu`nu nasıl yiyip bitirdiğini görmüş ve bunlardan ders çıkarmasını bilmiştir. Unutulmamalı ki O`nun hayalleri milletinin refahı idi.”



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü