Elleriniz kırılsın!

Elleriniz kırılsın!

YAVRU BİR KEDİNİN BAŞINI KESİP SOKAĞA ATTILAR

YAVRU BİR KEDİNİN BAŞINI KESİP SOKAĞA ATTILAR

Elleriniz kırılsın!

Kırıkkale İzmir Caddesi´nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler sokak kedisinin kafasını kesti. Evinin bahçesinde 2 yavru kedinin kesik başını gören ev sahibi emekli Sibel Temel´in ihbarı üzerine olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KEDİLERE SU VE MAMA BIRAKIYORDU

Kent merkezindeki müstakil evinin bahçesine sokak kedileri için barınak oluşturup su ve mama bırakan Sibel Temel, dün sabah bahçeye çıktığında 2 yavru kediye ait kesik baş buldu.

KEDİLERİN BEDENLERİ BULUNAMADI

Manzara karşısında şok olan Temel´in ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, inceleme yaptı. Bahçede ve evin çevresindeki sokaklarda kedilerin bedenleri bulunamazken, kafalarının bilinçli olarak mı kesildiği yoksa bir yaban hayvan tarafından mı koparıldığının inceleme sonunda ortaya çıkacağı belirtildi.

"BIÇAK İZLERİ VAR GİBİ"

Kedilerin başlarının kesilip bahçesine atıldığını iddia eden Sibel Temel, kedi kafalarını görür görmez hemen yetkilileri aradığını belirterek, "Minicikler daha, 10 günlük veya 20 günlük kedi yavruları. Bazen hayvanların kendi yavrularını da yediklerini bilirim ama bu şekilde bıçak izleri var gibi" dedi. Yapılan incelemenin ardından Sibel Temel, kesik başları evinin bahçesine gömdü.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama