Elizya üçüncü yılını kutladı

Elizya üçüncü yılını kutladı

BAYANLARIN İLK TERCİHİ ELİZYA

Elizya üçüncü yılını kutladı

Kırıkkale´de açıldığı ilk günden itibaren adından sıkça söz ettiren Elizya Güzellik Merkezi, geleneksel hale getirdiği kuruluş yıl dönümü etkinliğini bu yılda gerçekleştirdi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Yenişehir´de Kahve Ateşi´nde gerçekleştirilen üçüncü yıl dönümü etkinliğine Elizya Güzellik Merkezinin müşterileri katıldı. Etkinlikte Elizya Güzellik Salonunu üçüncü yıl dönümü nedeniyle pasta kesildi. Pastayı Güzellik Merkezi sahibi Eda Aytekin ve katılımcılar kesti. Elizya Güzellik Merkezi, teknolojiye ayak uyduran sistemi ile üç yıldır daha kapsamlı olarak hizmet vermeye devam ediyor.

BAYANLARIN İLK TERCİHİ ELİZYA

Elizya Güzellik Merkezi sahibi Eda Aytekin tüm müşterilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, ?Kırıkkale´mizde farklılık adına birçok yeniliğe adım atmış bulunuyoruz. Elizya güzellik merkezimiz artık tüm Kırıkkaleli bayanlarımızın ilk tercihi haline geldi. Bu manada tüm müşterilerime çok teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerden aldığımız güç ile daha ileriye giderek, profesyonellik bazında her gün kendimizi geliştireceğiz? dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım