Elinize sağlık hanımlar!

Elinize sağlık hanımlar!

CHP´Lİ KADINLAR YAPTIKLARI EL İŞİ EŞYALARI YAŞLILARA HEDİYE ETTİLER

CHP´Lİ KADINLAR YAPTIKLARI EL İŞİ EŞYALARI YAŞLILARA HEDİYE ETTİLER

Elinize sağlık hanımlar!

CHP´li kadınlar yaptıkları el işi kaşkol, hırka ve diz örtüsü eşyaları Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde barınan yaşlılara hediye ettiler.  

CHP´Lİ HANIMLARDAN SICAK ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Kadın Kolları üyesi kadınlar yaptıkları el işi kaşkol, bere, diz örtüsü, battaniye, çorap ve tülbent benzeri eşyaları Kırıkkale Valiliği Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde yaşayan yaşlılara hediye ettiler. CHP´li hanımlar geçtiğimiz gün Kadın Kolları Başkanı Güllü Aykut ve yönetim kurulu yaşlıların barındığı merkezi ziyaret etti. Hanımlar burada önce merkez yöneticileri ile bir araya gelerek burada kalan yaşlılara yardım etme taleplerini ilettiler.

YAŞLILARLA BİR ARAYA GELDİLER

CHP´li hanımlar daha sonra merkezde barınan yaşlıları ziyaret ettiler. Yaşlılarla sohbet edip onlara hal hatır soran CHP´li hanımlar yanlarında getirdikleri kuru pastayı çay ile ikram ettiler. Kadınların bu davranışından memnun kalan yaşlılar ayrıca CHP´li kadınların kendileri için yaptıkları çorap, kaşkol, bere, battaniye ve tülbent türü eşyalar içinde teşekkür ettiler. Ziyaret sonrasında yaşlılarla güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen CHP Kadın Kolları Başkanı Güllü Aykut benzeri sosyal faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız