Eline sağlık belediye

Eline sağlık belediye

KIRIKKALE´DEKİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI CAMİLER VE OKULLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

KIRIKKALE´DEKİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI CAMİLER VE OKULLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Eline sağlık belediye

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü hava şartları nedeniyle salgın hastalıklara karşı çalışma başlattı. Toplu taşıma araçları bu hastalıklara karşı dezenfekte edildi.

ÖNCE OKUL SERVİSLERİ

Temizlik ve dezenfekte çalışmalarına toplu taşıma araçlarından başlayan belediye ekipleri, başta okul servis araçları olmak üzere mahallelere, ilçe, belde ve köylere yolcu taşıyan toplu taşıma araçlarını ilaçlamaya başladı.

TÜM ARAÇLAR İLAÇLANACAK

Yaklaşık bir hafta sürecek olan çalışmalar sonucunda şehrimizde faaliyet gösteren toplam 950 toplu taşıma aracını salgın hastalıklara karşı ilaçlanması hedefleniyor. Dezenfekte çalışmaları Bahçelievler Kapalı Pazar yerinde devam ediyor. Çalışma kapsamında 400 adet toplu taşıma yapan minibüs, 350 adet Okul servis aracı olmak üzere toplam 950 araç dezenfekte edildi.

CAMİLER VE OKULLARDA DEZENFEKTE EDİLECEK

Aynı zamanda bu çalışmaya camiler ve okullar da dâhil edildi. İlimizde bulunan tüm okul ve camiler dezenfekte edilerek tüm hastalıklara karşı savaş açıldı. Temizlik Müdürlüğünden yapılan açıklamada hava şartlarının değişmesiyle salgın hastalıklarda artışın gözlendiğini, mikroorganizmalar ve salgın hastalıklarla mücadele için böyle bir çalışma yapmaya karar verdiklerini söylediler.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü