Elimizden geleni yapıyoruz

Elimizden geleni yapıyoruz

Gümüşhanespor deplasmanında rakiplerine yenilmeyi hak etmediklerini belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, genç oyuncularının ellerinden geleni yaptığını ve sonuç alamadıklarını kaydetti. Aydoslu, ?Elimizden geleni yapıyoruz ama olmuyor.? diye konuştu.

GÜVENİM VAR

Takımda bulunan eksiklikler nedeni ile sadece 16 futbolcu ile Gümüşhane maçına çıktıklarını belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, sıkıntılarının çok olduğunu dile getirdi. Maçta yüzde yüzlük gol pozisyonlarına girdiklerini belirten Harun Aydoslu, bir gollerinin de sayılmadığını anlattı. Aydoslu, ?Zaman zaman çok etkili pozisyonlara girdik. Ancak atamadık. Attığımız bir gol var fakat hakem saymadı. Düşme potasında bulunmamız bizi sıkıntıya sürüklüyor. Benim hala futbolcu arkadaşlarıma güvenim var. İnşallah Ümraniye maçından 3 puan alacağız.? dedi.

 

TELAFİSİ OLMAYAN MAÇ

Kendi tesislerinde hafta başında Ümraniyespor hazırlıklarına başlayan Kırıkkalespor?da bir türlü yüzler gülmüyor. Galibiyet hasretine bir türlü son veremeyen kırmızı lacivertli futbolcular, Ümraniye maçına kenetlenmiş durumda. Bugün çift kale maçı ile Ümraniye maçının provasını yapacak olan Kırıkkalespor, Cuma akşamı kampa girecek. Ümraniyespor ile resmen ölüm kalım mücadelesine çıkacak olan Kırıkkalespor, bu maçtan 3 puan almak zorunda. Kırıkkalespor için 6 puan değerindeki maçtan alınacak bir mağlubiyetin telafisi asla olmayacak



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ