Eli kanlı teröristler en ağır şekilde cezalandırılmalı

Eli kanlı teröristler en ağır şekilde cezalandırılmalı

SALDIRIYI ŞİDDETLE NEFRETLE KINIYORUZ

Eli kanlı teröristler en ağır şekilde cezalandırılmalı

KESK Kırıkkale Şubeler Platformu, tarafından yapılan ortak açıklamada İstanbul Beşiktaş´taki bombalı saldırının nefretle kınandığı belirtilerek, ?Artık sözün bittiği yerdeyiz. Eli kanlı teröristlerin bir an önce yakalanarak en ağır biçimde cezalandırılmaları gerekir? denildi

SALDIRIYI ŞİDDETLE NEFRETLE KINIYORUZ

KESK Kırıkkale Şubeler Platformu üyeleri, İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen patlama hakkında ortak bildiri yayımladılar. Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ?Artık sözün bittiği yerdeyiz. Patlatılan bombalarla yüreğimize bir kez daha kor düştü. Hemen belirtmek isteriz ki bu saldırıyı şiddetle lanetliyor. Yaşamını yitiren yurttaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.?

HİÇ BİR ZAMAN AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR

?Kimden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bomlarla yaşamayı reddediyoruz. Ülkemiz 2016 yılı Ocak ayından bu yana patlatılan onlarca bombalama olayında 300´ü aşkın yurttaşımız canını yitirmiş, binlercesi yaralanmıştır. Bu saldırıların amacı çok açıktır. Ülkemizi kaos ve terör ortamına sokarak toplumsal kesimleri sindirme, korku ve baskı altına almak amaçlanmaktadır. Ülkemizin geleceğinin bombalı saldırılarla belirlenmek istendiği bu kanlı girdaba hep birlikte karşı koyacak, teröre teslim olmayacağız.?

KAOS VE TERÖRE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

?Yaşanan kaos ve terör ortamına karşı tüm toplumsal kesimlerimizi duyarlı davranmaya, dayanışma içinde olmaya, halkımızın birliğini ve ülkemizin demokratik geleceğini savunmak için birlik olmaya ve dayanışmaya çağırıyoruz. Artık yeter! Hayatlarımızı ve hayallerimizi öldürmenize, ülkemizi kan gölüne çevirmenize izin vermeyeceğiz. Yaşanan acıların bir an önce dinmesi ve yenilerinin yaşanmaması için herkes elinden geleni yapmalıdır. Barış, huzur ve güven içerisinde yaşayabileceğimiz demokratik bir ortamın acilen sağlanmasını talep ediyoruz. Bir kez daha yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz? denildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ