Elektrik kesintisi perişan etti

Elektrik kesintisi perişan etti

Lokantacılar Ve Pastacılar Oda Başkanı Yurdalan Eroğlu yazılı bir basın açıklaması yaparak elektrik kesintisini eleştirdi. Bu soruna biran önce çözüm bulunmasını isteyen Eroğlu ?elektrik kesintisi nedeni ile esnafın mağdur oluyor? dedi.

FIRINLAR ÜRETİMDE SIKINTI YAŞIYOR
Ekmek fırını işleten üyelerinin elektrik kesintisinden dolayı mağdur edildiğini belirten Başkan Eroğlu ? Elektrik dağıtım sistemi özelleştirilerek, Bedaş`tan alınarak, Enerji` SA ya devredildikten sonra sık sık elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Pastane ve Ekmek fırınları gece 01.00`de imalata başlıyor. Elektrik kesintisinden dolayı, çoğu kez mayalı ürünleri bozularak çöpe atmak zorunda kalıyorlar?
İfadelerini kulandı 
 
İMALAT YAPAMAZ HALİ GELDİK
Eroğlu yaptığı açıklamaya şöyle davam etti ?Elektrik kesintisinden dolayı imalat yapamaz hale geldi. Elektrikle çalışan Ekmek fırınlarında bugün ekmek çıkmadığından, Lokantacı ve Köfteci esnafı, Odun ekmeği çıkartan fırınlardan kapı kapı ekmek toplamak zorunda kaldılar. Kasap esnafının dolabındaki et`te bozulma olursa, eti Lokantacı esnafı aracılığı ile Halkımız tüketiyor. Halkın sağlığının hiçe sayılmasını istemiyoruz. Elektrik arızası hakkında Enerji SA ile iletişim kuramıyoruz?


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ