Elektrik kesintilerini kaymakama şikâyet ettiler

Elektrik kesintilerini kaymakama şikâyet ettiler

GÜN İÇERİSİNDE 6-7 SAAT ELEKTRİK KESİLİYOR

Elektrik kesintilerini kaymakama şikâyet ettiler

Elektrik kesintilerinden bıkan Kenanbeyobası Köyü´nde yaşayan vatandaşlar, durumu Kaymakam Yusuf Yıldırım´a şikâyet etti.

ELDELEK KÖYÜ´NÜ ZİYARET ETTİ

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, köylerde incelemelerde bulundu. Yıldırım, ilçeye bağlı Eldelek ve Kenanbeyobası köylerini ziyaret ederek köy muhtarları ve vatandaşlardan bilgi aldı. Eldelek köyünde Kaymakamlık tarafından yaptırılan 580 metre uzunluğundaki köy mezarlığı çevresinin tel örgülerle çevrildiğini belirten Yıldırım, daha sonra Kenanbeyobası köyüne geçerek köy camisi önünde vatandaşlarla bir araya geldi.

?KONUYU TEKRAR İLETECEĞİM?

Köy muhtarı Cahit Pehlivanlı ve köyün ileri gelenleri, köyle ilgili çeşitli isteklerinin yanı sıra Ayvaderesi ve Azgın Yaylası mevkiindeki enerji nakil hatlarında sık sık meydana gelen elektrik kesintilerinin yaşanması nedeniyle Kaymakam Yıldırım´dan soruna çözüm bulunmasını istediler. Yıldırım, kendisine konuyla ilgili birçok köyden çok sayıda elektrik kesintileriyle ilgili şikâyetlerin geldiğini, konuyu ilgililere tekrar ileteceklerini söyledi.

GÜN İÇERİSİNDE 6-7 SAAT ELEKTRİK KESİLİYOR

Köy muhtarı Pehlivanlı elektrik kesintileri nedeniyle köylülerin önemli sorunlar yaşadığını belirterek şunları kaydetti: ?Köyümüzde 60 hanenin bulunduğu Ayvaderesi ve Azgın yaylası mevkiinde gün içinde 6-7 saat elektrik kesintisi meydana geliyor. Elektrik geldiğinde de düşük voltaj nedeniyle cihazlarımız arızalanma tehlikesi geçiriyor. Bazı vatandaşlarımız bankadan kredi çekerek hayvancılık yapıyor. Köylülerimiz elektrik kesintisi sorunu sebebiyle hayvancılık ürünlerini istenen düzeyde elde edemedikleri için ekonomik yönden de zarara uğruyor. Sulama yapamıyor, sebze ve meyvelerimiz kuruyor. Evlerimizdeki düşük voltaj nedeniyle cihazlarımız da çalışmıyor. Televizyon dahi seyredemiyoruz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü