Eldivenler Konya için çalıştı

Eldivenler Konya için çalıştı

BAŞARILI OLANLAR KONYA´YA GİDECEK

Eldivenler Konya için çalıştı

Okul Sporları 2016 yılı Faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Boks Müsabakaları Başpınar Spor Kompleksi Boks Antrenman Salonunda tamamlandı.

BU YIL İLK DEFA DÜZENLENDİ

Bu yıl ilk defa düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler Boks Müsabakaları 28 Mart 2016 tarihinde 7 okul ve 14 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular 02-06 Mayıs 2016 tarihleri arasında Konya´da yapılacak olan Okul Sporları Gençler Türkiye Boks Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

BAŞARILI OLANLAR KONYA´YA GİDECEK

Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, ?Bu yıl ilk defa Okul Sporlarına dâhil olan Boks branşına katılan okul ve sporculara teşekkür ederim. İleriki yıllarda daha fazla katılım olmasını umuyorum. Burada başarılı olan sporcuların 02-06 Mayıs 2016 tarihinde Konya´da yapılacak Okul Sporları Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandığını belirten Ünlü, Konya´da yapılacak olan müsabakalarda da başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti. Burada emeği geçen Antrenörlere, Beden Eğitimi Öğretmenlerine ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline teşekkür ederim? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ