El emekleri depremzedeler için satışta

El emekleri depremzedeler için satışta

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları kursiyer kadınları tarafından Nur Camii külliyesinde geliri depremzede vatandaşlarımıza bağışlanmak üzere açılan kermeste el emekleri ürünlerin satışı gerçekleşiyor.

UZAT ELİNİ KIRIKKALE 

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konaklarının kursiyer kadınları içinde bulunduğumuz dönemde depremzede vatandaşlar için örnek davranışlarına devam ediyorlar. Mahalle Konaklarında kursiyer kadınlar şimdide geliri deprem zede vatandaşlara bağışlanmak üzere kermes düzenledi. Mahalle Konaklarında hazırlanan el emeği göz nuru ürünler, yiyecekler Nur Camii Külliyesinde 3 – 7 Mart tarihleri arasında satışa sunulacak. Cuma namazı sonrası dualar ile açılışı gerçekleştirilen “Uzat Elini Kırıkkale” kermesine ilk günden ilgi yoğundu. 

GELİRİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARA ULAŞTIRILACAK

Mahalle Konaklarında el emeklerini depremzedeler için satışa sunan kursiyer kadınlar “Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık. Yaralarımızda birlik ve beraberliğimiz ile saracağız. Kurslarda edindiğimiz deneyimler ile ortaya çıkardığımız ürünleri burada getirerek satışa sunuyoruz. Elde edilecek tüm geliri de deprem zede vatandaşlara ulaştıracağız” dedi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da 3 – 7 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan kermesin, Kırıkkalelili hemşehrilerinin dar zamanda birlik ve beraberlik içerisinde olmanın örneğini sergilediklerini belirtti. 

KIRIKKALELİLİ OLMAKTAN GRURUR DUYUYORUM

Başkan Saygılı “Kursiyer hanımlarımıza teşekkür ediyorum. Depremin ilk anından itibaren afet bölgesindeyiz. Buraya Kırıkkale’den ulaştırılan yardımların büyüklüğünü gördükçe Kırıkkaleli olmaktan her defasında gurur duyuyorum. Kermeste de el emeği göz nuru dökülerek hazırlanmış ürünler kısa zamanda hazırlayarak satışa sunan kursiyerlerimiz taktiri hak ediyorlar. Gelirinin tamamı deprem zede vatandaşlarımıza ulaştırılacak olan kermese tüm Kırıkkale halkını bekliyoruz” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız