El Ele verirsek başarı gelir

El Ele verirsek başarı gelir

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkalespor taraftar gruplarına Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde kahvaltı verdi. Kahvaltıya Muhafızlar, Daltonlar ve 71'li Taraftar Dernek yöneticileri katıldı. Emniyet Müdürü Hasan Onar, burada yaptığı açıklamada Kırı

BİLİNÇLİ BİR TARAFTAR KİTLEMİZ VAR.

Çevik Kuvvet şube Müdürlüğünde gerçekleştirilen tanışma toplantısında taraftarlar taleplerini ve sıkıntılarını anlattı. Emniyet Müdürü Hasan Onar ise ellerinden geleni yapacaklarını iletti. Emniyet Müdürü Hasan Onar yaptığı açıklamada “Sizlerle taraftarımızın iletişim halinde olduğu Polis grubu çevik kuvvet çevik kuvvet şube müdürümüz böyle bir teklifte bulundular sizlerle bir araya gelmek istedik. En azından bir kahvaltıyla tanışma fırsatı bulalım bir arada olalım onların dertlerini dinleyelim. Spor’un bir barış olduğunu kardeşlik olduğunu fair play’ın olduğunu iletelim. İnşallah bunda sonra ki maçlarda müsabakanın tansiyonuna göre tezahüratımızı yapacağız. Bazen aşırıya kaçıyor ama göz göze geldiğimiz zaman geri çekiliyorlar. Gözlerle iletişim çok önemli. Bilinçli bir taraftar kitlemiz var. Takımına hep destek olmak istiyor. Tabi bu destek bazen takımı strese sokuyor. İstediği oyunu oynayamıyor. Ama inşallah atlatacağız daha sezonun başı. Kayıplar telafi edilir. İnşallah bu sene iyi bir netice alırız diye düşünüyorum.

KOMBİNE BİR ÖRNEK

Emniyet Müdürü Onar taraftar gruplarını tebrik etti. Türkiye’de Bal liginde bir ilke imza attıklarını ve Kombine kart çıkarttıklarını söyleyen Onar “ Çok güzel bir uygulama. Böylece taraftar takıma ekonomik olarak katkı sağlıyor. Taraftar olarak ceza almayan tek takımız. Saha her atılan yabancı cisim o takımın aleyhine bir nottur. Bizim için sevindirici bir durum. Bazen maytaplar atılır. Torpiller atılır. Meşaleler atılır. Onlara vereceğin masrafı kulübe bağışta bulun. Ekonomik yönden kulübe destek olun. Bal liginde beklide tek kulüp kombine bilet uygulaması gerçekleştiren. Taraftarlarımız böyle bir şey çıkardı tebrik ediyorum. Kombine bilet 2. ligde 3. ligde doğru düzgün bir şey yok. Müsabakalarda yenmek muhakkak önemlidir ama takımımızı desteklemek daha önemli. Takımı desteksiz bırakmamak lazım. Futbol camiasında ekonominiz iyi olmazsa zor yani. Bana hoş geldine herkese bu konuyu dile getirdim. Dedim takımımız bulunduğu yere hiç yakışmıyor. 3. ligde 2. ligde olmamız lazım. Elimden gelen ne varsa herkese söylüyorum. Ergün beye de çok baskı yapıyorum destek olsun diye.’’dedi.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Kahvaltı sonunda günü anısına bir hatıra fotoğrafı çekildi. Tüm taraftar grupları adına 71’li Taraftarlar Grubu lideri Erdal Aydın tarafından Emniyet Müdürü Hasan Onar’a 71 numaralı Kırıkkalespor forması verildi. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ