El ele gönül gönle

El ele gönül gönle

AKÇAY, GENİŞ BİR KATILIMLA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AKÇAY, GENİŞ BİR KATILIMLA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

El ele gönül gönle

AK Parti İl Eski Başkanı Mürsel Akçay aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylığı başvurusunu oldukça yoğun bir kalabalıkla yapan Akçay, yaptığı basın açıklamasında bu kutlu davanın çatısı altında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

BİRLİKTE GÖREV YAPTIK

AK Parti İl Eski Başkanı Mürsel Akçay, 27. dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Yoğun bir kalabalıkla AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına gelen Akçay ilk olarak İl Başkanı Nuh Dağdelen´i makamında ziyaret etti. Aday adaylığı başvurusunu yapan Akçay, daha sonra İl Başkanı Dağdelen ile birlikte basın açıklaması yaptı. AK Parti teşkilatlarında bir dönem birlikte görev yaptıklarını ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, bir dönem kendisinin milletvekili aday adayı olduğunda Akçay´ın il başkanı olduğunu ve kendisinin başvurusunu Akçay´a yaptığını dile getirdi. Akçay´ın uzun yıllar AK Parti´ye hizmet ettiğini ifade eden Dağdelen, kendisine aday adaylığı yolunda başarılar diledi.

GURUR KAYNAĞI

AK Parti´de görev yaptığı süre içerisinde her zaman övünç ve gururla yılmadan çalıştığını dile getiren Akçay, ?Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan´ın liderliğinde bu kutlu davaya hizmet etmek her zaman benim için bir gurur kaynağı oldu. Bu kutlu davanın içerisinde yer almak, her kademesinde görev yapmak benim için bir onur. Bugüne kadar merkez ilçe başkanı, il başkanı ve bir neferi olarak milletimize hizmet ettiğim bu kutlu yürüyüşte bugün Milletvekili olarak hizmet edebilmek için aday adaylığı başvurunda bulunuyorum. AK Parti´nin hizmetleri zaten ortada. Onları anlatmaya günler yetmez. Millete hizmet yolunda bugünden sonra da bu kutlu yürüyüşün içerisinde olmaya devam edeceğim? dedi.

İL BAŞKANIMIZIN VERECEĞİ HER GÖREVE HAZIRIZ

Milletvekili aday adaylığı ya da adaylığın AK Parti´ye ve yürüttüğü kutlu davaya hizmet etmek için bir araç olmadığının altını çizen Akçay, ?Ülkemizin içerisinde bulunduğu zor bir dönemde girilen bu seçim sürecinde partimize hizmet etmek için aday listelerinde olmamızın ya da olmamamızın hiçbir önemi yok. İl Başkanımızın seçim sürecinde bize verdiği her görevi yerine getirmeye hazırız. Gerek merkez ilçe başkanlığı gerekse İl Başkanlığı yaptığım dönemde nasıl halkımızla bir arada ve iç içe olduysam bugünden sonra da yine halkımızın arasında onlarla el ele ve gönül gönle olmaya devam edeceğim. Buraya kadar gelerek bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız