Ekonomiye katkı sağlayacak projeleri önemsiyoruz

Ekonomiye katkı sağlayacak projeleri önemsiyoruz

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, emekliler için projelerini olduğunu ve göreve geldiklerinde emekliler için hobi evlerinin hayata geçireceklerini söyledi. Emeklilerin zamanını geçirmesi için kültürel aktivitelere de ağırlık verecek


EMEKLİLERE YER TAHSİS EDECEĞİZ
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin’i ziyaret etti. Kırıkkale’de önemli çalışmalar yapacaklarını belirten Saygılı, emekliler için de projelerinin olduğunu açıkladı. 50 bin emekli bulunan Kırıkkale’de emeklilerin rahat bir ortamda yaşamlarını geçirmesi için ‘Emekli hobi evleri’ kurulacağını belirten Saygılı, burada emeklilere yer tahsis edileceğini ve süs bitkisi üretileceğini söyledi. Süs bitkisi üretimini yapacak olan emeklilerin her türlü ihtiyacının belediye olarak karşılanacağını belirten Saygılı, emekliler için servislerin var olacağını ve öğle akşam yemeklerinin de yine belediye tarafından karşılanacağını bildirdi.

EMEKLİLERE EK GELİR SAĞLANACAK
Projeden verim almaları halinde üretim kapasitesini artırarak diğer illere bu süs bitkilerinin pazarlanacağını belirten Saygılı, bu projeyle birlikte emeklilerin ve belediyenin ek gelir sağlayacağını ifade etti. Emeklilerin sorununu bildiğini ve bu konuda kendilerine destek olacaklarını belirten Saygılı, hep birlikte gelişmiş Kırıkkale’yi daha da geliştireceklerini söyledi. Kendisinin de emekli bir aileden geldiğini belirten Saygılı, yaşlılara sahip çıkacaklarını ve yaşlısına sahip çıkmayan toplumların gelişemeyeceğini bildirdi.

SOMUT PROJELER GÜN IŞIĞINA ÇIKACAK
Emeklilerle ilgili diğer somut projeleri kısa süre içinde açıklayacaklarını belirten Saygılı, emeklilerin sorununun Kırıkkale’nin sorunu olduğunu belirterek, “Kırıkkale emekliler şehri ve baktığımız zaman emeklilerin sorunu Kırıkkale’nin sorunudur” dedi. Herkesten her kesimden gelen tavsiyelere önem verdiğini belirten Saygılı, hep birlikte Kırıkkale’yi marka şehir yapmak istediklerini ifade etti. Zafer Caddesi’nde ekmeğini kazandığını belirten Saygılı, caddelerin, sokakların, Kırıkkale’nin var olan sorunlarını bildiğini ve bunun için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.

MECLİS ÜYESİ SEÇMEDİNİZ SİTEMİ
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin, derneklerinden bir tane bile Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Adayı bulunmadığını ve buna kırıldığını söyledi. 50 bin kişiyi temsil eden derneklerinden bir kişinin dahi listeye girmemesine üzüldüğünü belirten Keskin, “İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerini seçerken, derneğimden bir kişiyi seçmeniz bize mutlu ederdi. Kırıkkale’de bölgeciliği asla kabul etmiyoruz. Herkesin her kesimin başkanı olmasını istiyoruz. Bu itibarla 51 bin üyeyi temsil eden bir insan olarak inşallah o makama gelirseniz bizimle diyalogunuzun daha fazla olacağı daha çok rahat olacağı düşüncesinde bunu size sunuyorum.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız