Ekonomik destek bekliyoruz

Ekonomik destek bekliyoruz

Kırıkkalespor yönetim kurulu TBMM'de Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal'ı ziyaret etti. Ziyarette Köksal Kırıkkalespor'un ekonomik sıkıntısın bildiğini bunu içinde gerekli çalışmaya başladığını söyledi. Köksal'ın gi

ARAYIŞLAR DEVAM EDİYOR

İlk yarını bitiminin ardından grubu üçüncü sırada bitiren ve şampiyonluk yarışında yer alan kırmızı şimşeklerde ekonomik sıkıntının sona ermesi ve yeni başlayan transfer sezonunda takımı güçlendirmek için yönetim tarafından arayışlar devam ediyor. Bu arayışlar doğrultusunda önceki gün Kırıkkalespor yönetimi Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’ı ziyaret etti. Ziyarete Kulüp Başkanı Metin Karakuş, Genel Kaptan Cengiz Dağdelen, Basın Sözcüsü Mustafa Demirel, Atilla Yılmaz ve Seçkin Yücel katıldı.

ÇOK BİLET SIRASI BEKLEDİM

Ziyarette Kırıkkalespor’un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu belirten Milletvekili Oğuz Kağan Köksal mazisindeki başarılı günleri geri getirmek için çalıştıklarını söyledi. Milletvekili Köksal “ Gençliğimde Kırıkkalespor’u izlemek için çok bilet sırasında bekledim. Tribünlerin tamamı dolar hatta Kaletepe’ye bile maç izlemek için çıkarlardı. O günlerde herkes şehrin takımı olan Kırıkkalespor’a destek olmak için elinden gelin yapandı. Hatta otobüs seferlerinden tüp satışlarından su faturalarından ve elektrik faturalarından Kırıkkalespor’a ücret alınırdı. O zaman ki Kırıkalespor’un başarısındaki en büyük etken alt yapıdan gelen futbolcuların takımda yer alması ve şehrin bu takıma sahip çıkması idi” dedi.

SEFERBERLİK İLAN EDİLMELİ

Milletvekili Köksal ilk yarıda ki Kırıkkalespor’un performansından oldukça memnun olduğunu son haftalardaki başarılı sonuçları ile tüm dikkatleri çektiğini şehirde de iyi bir hava oluşturduğunu söyledi. Köksal “Kırıkkalespor’un bu başarısında desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah ikinci yarıda da bu başarılarını devam ettirecek mutlu sona ulaşırlar. Bunun içinde tüm imkânları seferber etmek gerekiyor. Bu takım bu şehrin takımı. Bu takıma gerekli destek verilirse takımımız başarı basamaklarını tek tek tırmanır. Bunu için ben başta olmak üzere herkes üzerine düşen görevi layığı ile yerine getirmeli” ifadesini kullandı.

İŞ ADAMLARI İLE BİZZAT GÖRÜŞTÜ

Milletvekili Köksal görüşme sırasında Kırıkkalespor’a destek sağlayacağına inandığı iş adamları ile telefonda bizzat görüşme yaptı. Görüşmelerde olumlu sonuç alındığı ve iş adamlarını önümüzdeki günlerde kulüp binası gelerek gerekli maddi desteği vereceği belirtildi.

HER ZAMAN YANIMIZDA

TBMM’de Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’a yapılan ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, Köksal’ın her zaman desteğini gördüklerini bu yaptıkları görüşmede de bundan önce olduğu gibi yine gerekli desteği verdiğini söyledi. Başkan Karakuş “ İlk yarıda istediğimiz yerde bitirdik. İkinci devrede takıma takviye yapmamız gerekiyor. Ekonomik olarak sıkıntılı durumdayız. Bunun içinde çözüm yolları arıyoruz. Sayın Milletvekilimizden Allah razı olsun bizleri kırmadı. İş adamları ile görüşmelerde bulundu. Bu görüşmelerde olumlu sonuçlar çıktı. Verdiği destekten dolayı kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ