Ekmekleri topla, barınaklara yolla

Ekmekleri topla, barınaklara yolla

Kırıkkale?de bulunan öğrenciler ile Atatürk İlköğretim Okulu`nun izci grubu öğrencileri `Ekmekleri Topla, Barınaklara Yolla` projesi kapsamında, çeşitli kurum ve kuruluşların yemekhanelerinden topladıkları yiyecekleri, belediyeye ait barınakta bulunan hay

HAYVAN SEVGİSİ ÖNEMLİ
Kırıkkale Belediyesi`nin hayvan barınağını ziyaret eden  Atatürk ilköğretim okulunun izci grubu öğrencileri, barınaktaki 93 köpek, 13 kedi ile 2 atmaca için proje kapsamında topladıkları ekmek ve yiyecekleri getirdiler. Öğrenciler, getirdikleri yiyecekleri görevlilerle birlikte hayvanlara yedirdi. Öğrencisi Kübra Göllü yaptığı açıklamada, "Hayvan sevgisini anlatan projemizle seminerimizi birleştirerek çocuklarla birlikte hayvanlarla iletişime girmiş olduk. Öğrenci kardeşlerimize hayvanlara nasıl yaklaşacaklarını gösterdik. Buranın bir amaç için yapılmış olduğunu gördüler " dedi.
 
 
TOPLUMU BİLİNÇLENDİRİYORUZ
Öğrenci Ebru Sakallı ise, toplumu bilinçlendirmek adına bir şeyler yapmak Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Varol da, bu tür projelerin kendisini de heyecanlandırdığını söyleyerek, "Sokaktan topladığımız yaralı ve tedaviye ihtiyacı olan hayvanlarımıza Kırıkkale Üniversitesi aracılığı ile operasyonlar yapılıyor. Bu hayvanlar sağlıklarına kavuşturmak için uğraşıyoruz" diye konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ