Ekmekler evlere kadar ulaştırılıyor

Ekmekler evlere kadar ulaştırılıyor

KISITLAMADA VATANDAŞ MAĞDUR EDİLMİYOR

KISITLAMADA VATANDAŞ MAĞDUR EDİLMİYOR

Ekmekler evlere kadar ulaştırılıyor

Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kısıtlama kararı sebebiyle sokağa çıkamayan vatandaşlar için Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerince mahallelerde ekmek dağıtımı yapılıyor.

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında 81 ilde alınan sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında evlerinde kalan vatandaşların mağdur olmaması için ekmek üretimine devam eden fırıncılar, arabalarla ekmek dağıtımını sürdürürken, ihtiyaç sahibi vatandaşlara da Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, yardımlarını bayram süresinde devam ettirdi.

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yenidoğan Mahalle Muhtarı Ağa Pehlivanlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle aziz milletimin Ramazan bayramını kutluyorum. Biz Vefa Sosyal Destek Grubu olarak bu sokağa çıkma kısıtlamasında valiliğimizin başkanlığında verilen yardımları halkımıza birebir, kapı kapı, hane hane dolaşarak ihtiyacı olanlara teslim ediyoruz.”

“Valimiz, belediye başkanımız ve diğer büyüklerimizin destekleriyle halkımıza devletimizin hizmetlerini sunuyoruz. Vatandaşlarımız kısıtlamalara riayet ettikleri için de ayrıca mutluyuz. İhtiyaçları doğrultusunda kendilerine bir telefon kadar yakınız.”

“Bu süreçte yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz, ihtiyacı olanların ihtiyacını karşılıyoruz. Devletimizin imkânlarını vatandaşlarımızla buluşturmak için çaba sar ediyoruz. Salgından dolayı, hayatımız biraz kısıtlı olarak devam ediyor. İnşallah en kıza zamanda sağlıklı sıhhatli günlere erişiz ve mutlu hayatımıza devam ederiz" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü