Ekmek yedikleri tekneye pislediler

Ekmek yedikleri tekneye pislediler

Ekmek yedikleri tekneye pislediler

DAHA ÖNCE ÇALIŞTIKLARI PİDECİYİ SOYAN İKİ KAFADAR KAMERA KAYDI SAYESİNDE YAKALANDI

Ekmek yedikleri tekneye pislediler

Kırıkkale´de iki kafadar daha önce çalıştıkları lokantayı soydu. Kırıkkale´nin meşhur pide salonunun demir parmaklıklarından girerek çantada bulunan 60 bir lirayı çalan zanlılar çıkartıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

50 BİN LİRA ÇALDILAR

Kırıkkale´de, daha önce çalıştıkları pide salonunun demir parmaklıklarını gece vakti genişleten 2 zanlı, içeri girdikten sonra çanta içinde bulunan 60 bin lirayı alıp kayıplara karıştı. İki şüpheli, kamera kayıtlarının izlenmesi sonucu Güzeltepe Mahallesi´ndeki bir evde yakalandı.

ZANLILAR TUTUKLANDI

Daha önce Yenidoğan Mahallesi 607. Sokak´ta bulunan pide salonunda çalıştığı tespit edilen 33 yaşındaki M.D. ile yanında bulunan aynı yaştaki K.P. girdikleri eski işyerlerinde çanta içinde bulunan 60 bin TL´yi alıp, kaçtılar. İş yeri sahibi, soygun olayını emniyete bildirmesi üzerine Asayiş ve Hırsızlık Büro Amirliği, kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu M.D. ile K.P. adlı zanlıları Güzeltepe Mahallesi´ndeki bir evde yakaladı. Zanlılar, ifadelerinden sonra gönderildikleri Adliyede, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanıp, Keskin Ceza Evine gönderildiler.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama