Ekmek rekabeti vatandaşa yaradı

Ekmek rekabeti vatandaşa yaradı

GRAMAJ VE HİJYEN DEĞİŞMEDİ

Ekmek rekabeti vatandaşa yaradı

Kırıkkale´de fırıncıların ekmek rekabeti en çok vatandaşların işine yaradı. Daha önce 70 kuruşa satılan ekmek bazı fırınlarda 60 bazısında 50 bazılarında ise 0,35 kuruşa kadar düştü. Ekmeğin fiyatının düşmesiyle birlikte önceden bin ekmek satan fırıncılar, 2 bin ekmek satmaya başladı. 

GRAMAJ VE HİJYEN DEĞİŞMEDİ

Ekmeğimizin fiyatını düşürürken malzemeden ve gramajdan bir gram dahi düşürmediklerini belirten fırıncılar, aralarında birlik olmadığı için ekmeğin fiyatını düşürme kararı aldıklarını söyledi.  Ekmeğin fiyatının düşmesinin iyi olduğunu belirten Mustafa Kaplan, ?Ekmekte bir istikrar yok. Bir iniyor. Bir çıkıyor. Genellikle rekabetten dolayı çoğunlukla iniyor. Bu da bizim işimize geliyor. Çocuklarımıza bol bol ekmek yeme imkânı buluyor? dedi.

KALİTE KONTROL

Bu arada, fiyatların düşmesinden yakının Ali Yıldız ise "Ekmek fiyatları düştü ama bazı işletmelerde kalitesi de bu fiyat düşüşü ile birlikte düştü. Yetkililer bir an önce denetleme yapsın. Kalite düştü. Yetkililer bu kadar duyarsız kalmamalı. Ekmek fiyatları düşürülebilir. Bu rekabettir. Ama ekmeğin kalitesinin düşürülmesine inanamıyoruz. " ifadesini kullandı.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı